16.5 C
Trikala
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του “Χορόπολις” (φωτό)

Με την παρουσία των μελών και πλήθους φίλων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων ΄΄Χορόπολις΄΄ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

- Advertisement -

Σε μια πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα, στην Καραϊσκάκη & Νικοτσάρα 17, στεγάζεται πλέον, ένας νέος πολιτιστικός φορέας της πόλης των Τρικάλων, υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών χορού, καθηγητών φυσικής αγωγής, κ. Δημουλά Δημήτρη και κ. Τσατσαρώνης Μαρίας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου, εξέφρασε τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη του, προς όλα τα μέλη και τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους, τα εγκαίνια του συλλόγου.

Ευχαρίστησε και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν τις δράσεις του νεοσύστατου φορέα.

Αναφέρθηκε και στους χορηγούς για τις προσφορές τους, νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά, που στα πρώτα βήματά του ομίλου, έχουν την στήριξη θερμών υποστηρικτών, που αποδεικνύουν έμπρακτα την μεγάλη κοινωνική προσφορά τους.

Η ”Χορόπολις” Τρικάλων, είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που έχει σαν στόχο την συνέχιση της ελληνικής παράδοσης και τη γνωριμία-εκμάθηση ελληνικών χορών απ’ όλες τις πολιτισμικές κοινότητες του Ελληνισμού…και όχι μόνο.

Μέσα για την επίτευξη του σκοπού αποτελούν, η διδασκαλία μαθήματων στα μέλη της, η διοργάνωση φεστιβάλ χορού, η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδρομών, η δημιουργική συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, η διοργάνωση σεμιναρίων, η διεξαγωγή βραδιών χορού, καθώς και η διεξαγωγή παραστάσεων και κάθε μορφής εκδηλώσεων, με θέματα σχετικά με τον χορό και τον πολιτισμό.

΄΄Ο χορός ενώνει΄΄ και αποτελεί δικαίωμα για κάθε άνθρωπο, καθώς αποτελεί έκφραση του ψυχικού του κόσμου. Αποτελεί μια ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τον τρόπο έκφρασης του καθενός, και μια από τις καλύτερες μορφές διασκέδασης και εκγύμνασης των συμμετεχόντων.

Διδάσκονται:
Παραδοσιακοί χοροί
Λαϊκοί χοροί
Μουσικοκινητική αγωγή
Λάτιν χοροί
Ευρωπαϊκοί χοροί
Μοντέρνοι χοροί
Zumba
Ηip Hop

Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται:
Πρωϊνά τμήματα
Τμήματα της δικής σας παρέας (από 8+ άτομα)
Ιδιαίτερα μαθήματα
Προετοιμασία μελλόνυμφων
Ενοικίαση Παραδοσιακών στολών

 

                Πληροφορίες – Επικοινωνία: 24314 00215 – 6948 053293 – 6948 054094

 

Να ευχηθούμε ολόψυχα στους υπευθύνους της ΄΄Χορόπολις΄΄…καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα, με υγεία και δημιουργικότητα στο έργο τους.

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ