22.8 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα: Παροχή πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις και καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση(ΚΑΡΠΑ) με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή(φωτο)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας με θέμα:Παροχή πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις και καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση(ΚΑΡΠΑ) με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
   Το σεμινάριο παρακολούθησαν μαζικά οι υπάλληλοι της Π.Ε Τρικάλων,την παρουσίαση έκανε η  ιατρός αναισθησιολόγος κ.Ελένη Πολύζου η οποία με πολύ παραστατικό τρόπο και προβολή διαφανειών  έδωσε τη δυνατότητα να κατανοηθούν από τους υπαλλήλους οι βασικές αρχές που διέπουν την παροχή πρώτων βοηθειών με ΚΑΡΠΑ και χρήση  ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.
      Ο Σύλλογος Υπαλλήλων  της Π.Ε Τρικάλων έχοντας ως βασική του επιδίωξη τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο χώρο εργασίας καθώς εκεί εκτυλίσσεται  η πιό σημαντική ανθρώπινη δραστηριότητα, η εργασία ,θα συνεχίσει και στο μέλλον με ανάλογες δραστηριότητες.
    Ευχαριστεί την ιατρό-αναισθησιολόγο κ. Ελένη Πολύζου τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την αγαστή συνεργασία και τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν μαζικά στη πρόσκληση του .
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ