15.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προσφορά αίματος, προσφορά αγάπης στην Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών (ΦΩΤΟ)

Για μια ακόμη φορά κλήρος και λαός έδειξαν την συμπόνια για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας. Εκεί η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει την καθιερωμένη αιμοδοσία με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

- Advertisement -

Μάλιστα ο Δεσπότης είναι πάντα αυτός που δίνει πρώτος το αίμα του, αλλά όπως ενημέρωσε επειδή βρίσκεται στον Λαγκαδά για την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο θα το πράξει την επόμενη εβδομάδα στο χώρο του νοσοκομείου Τρικάλων.

Εκεί μάλιστα μπορούν να προσέλθουν να προσφέρουν το αίμα τους και όσοι δεν μπόρεσαν χθες ή δεν μπορούν να το κάνουν αύριο, όπου η αιμοδοσία είναι στον ίδιο χώρο από τις 9 το πρωί ως 2.30 μ.μ.. Βέβαια το… καλό παράδειγμα έδωσε ο συμπολίτης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας της Εκκλησίας της Αλβανίας κ. Ναθαναήλ.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στα Τρίκαλα Ιεράρχης έδωσε με χαμόγελο το αίμα του και όπως χαρακτηριστικά τόνισε όσοι μπορούν θα πρέπει να το πράξουν, αφού επί της ουσίας ακολουθούν τα βήματα του πρώτου αιμοδότη, που δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό!
Να τονίσουμε ότι και αυτή τη φορά ήταν πολλοί οι τρικαλινοί που πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Άλλωστε με την φροντίδα των υπεύθυνων ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Τρικάλων όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Το αντίθετο, όσοι προσφέρουν το αίμα τους κερδίζουν και την πνευματική τους ανάταση και αυτό είναι μεγάλο κέρδος…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ