13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Προχειρότητα και επικίνδυνες κινήσεις Διοίκησης Π.Γ.Ν.Λ.

Τμήμα υπό ορισμένες προϋποθέσεις, που θα συνέβαλαν στην εξοικονόμηση δημοσιονομικής ωφέλειας. Η βασική προϋπόθεση είναι συγκεκριμένη: ενίσχυση με προσωπικό του Τμήματος στο πλαίσιο των οργανικών θέσεων, που έχει ο Οργανισμός του Π.Γ.Ν.Λ. [2012], κατάρτιση προγράμματος και με απογευματινή λειτουργία με τελική εκροή τις ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και την εξοικονόμηση οικονομικής ωφέλειας.

- Advertisement -

 

Εδώ θα πρέπει ν’ απαντήσει η Διοίκηση αν με την προχειρότητα των Αποφάσεων της θέτει σε κίνδυνο ασθενείς και εργαζόμενους. Θέτουμε την ερώτηση δημοσίως και στα Μ.Μ.Ε., αφού κ. Διοικητά είστε πολυάσχολος και δεν δέχεστε να μας συναντήσετε. Δεν φανταζόμαστε, ότι κρύβεστε, αφού, όπως καλά γνωρίζετε θα θέσουμε τα ερωτήματα δημοσίως. Αυτός είναι άλλωστε ο θεσμικός ρόλος του Σωματείου.

 

Πάγια θέση του Σωματείου είναι η απομάκρυνση των εργολάβων, που σε πολλές των περιπτώσεων απομυζούν το δημόσιο χρήμα προσφέροντας χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες καθώς και την κάλυψη των θέσεων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού βάσει του Οργανισμού του Π.Γ.Ν.Λ..

 

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της εικόνας στο Νοσοκομείο μας, θα κινηθεί μ’ όλες τις νόμιμες ενέργειες για την ανατροπή Αποφάσεων, που θέτουν σε κίνδυνο ασθενείς και εργαζόμενους.

 

 

Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.

 

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πρόεδρος

 

ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ