33.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πρωτιές των αθλητών του ΓΑΣ Τρικάλων “Ο ΖΕΥΣ”

Με σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις επέστρεψαν από την Τρίπολη οι αθλητές των ρίψεων του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 5 Μαΐου, στο ετήσιο φεστιβάλ ρίψεων που διεξάγεται στην Αρκαδία. Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν αρκετούς αθλητές να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις.

- Advertisement -

Ο ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ συμμετείχε στους αγώνες με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες που τους συνόδευε ο προπονητής τους Δημήτρης Κοντονάσιος , κάτω από τις οδηγίες του  οποίου αγωνίστηκαν οι ΄.

-. Η Κόκκαλη Αθανασία στον ακοντισμό γυναικών κέρδισε την πρώτη θέση στο αγώνισμά της με νέο φετινό ρεκόρ, σημειώνοντας επίδοση 51,00 μέτρων και έθεσε υποψηφιότητα για τους Μεσογειακούς αγώνες Νέων-Γυναικών (K 23), που θα διεξαχθούν 9 και 10 Ιουνίου στην Ιταλία. Η αθλήτρια αποδέχτηκε και  πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνές Μίτινγκ ΄΄ Βενιζέλεια 2018΄΄ που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου  στα Χανιά.

-. Η Βαμβουκάκη Κατερίνα στην σφυροβολία γυναικών κέρδισε την πρώτη θέση στο αγώνισμά της, με νέο ατομικό ρεκόρ για φέτος και επίδοση 57,05 μέτρα κάτω από συνεχή βροχή.

-. Ο Μενγκλέμπεη Ιβάν στο αγώνισμα της σφυροβολίας ανδρών πέτυχε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, σημειώνοντας 69,73 μέτρα και του χάρισε την δεύτερη θέση στο αγώνισμά του.

-. Ο Σαντής Χάρης στην σφαιροβολία ανδρών πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 15,53 μέτρα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο αγώνισμά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελούσε κριτήριο για την αναγνώριση των επιδόσεων, ενόψει των συναντήσεων των Εθνικών Ομάδων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ