17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πυροβολισμοί από καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρεις φορές πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο άγνωστοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, πιθανότητα τα ξημερώματα της Κυριακής, πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Έως τώρα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο χώρο έναν κάλυκα διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανώς από τυφέκιο ΑΚ-47 «Καλάσνικοφ» ή υποπολυβόλο Scorpion.

- Advertisement -

Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο η επίθεση έγινε αντιληπτή, όταν βρέθηκαν δύο οπές από βλήμα πυροβόλου όπλου, σε τζάμια του δευτέρου και τρίτου ορόφου του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν και οι δύο βολίδες: Μια στον δεύτερο όροφο, στο δάπεδο, και μια στον τρίτο όροφο, σφηνωμένη σε γυψοσανίδα.

Από την έρευνα που έχει γίνει, έως τώρα, από κλιμάκιο της αστυνομίας στον χώρο, προκύπτει ότι πιθανότητα η επίθεση έγινε από την πίσω πλευρά, από την οδό Μαυρομιχάλη, μεταξύ της οποίας και του κτιρίου των γραφείων του Κινήματος παρεμβάλλεται χώρος υπαίθριου πάρκινγκ.
Η αστυνομία εχει αποκλείσει της οδούς Ναυαρίνου απο την Ιπποκράτους μέχρι την Κάνιγγος και τη Μαυρομιχάλη από την Ιπποκράτους μέχρι την Καλλιδρομίου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ