18.4 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πώς να φορέσεις total white look και τον χειμώνα σε 4 βήματα

Φέτος ήταν ακόμα μια χρονιά που δεν περάσαμε τα ιδανικά “λευκά Χριστούγεννα” που οι περισσότερες θα θέλαμε, αλλά πάντα μπορούμε να μετατρέψουμε την αγάπη μας για το χιόνι στο τέλειο total white outfit.

- Advertisement -

Σε αντίθεση με το γνωστό μας total black, το οποίο είναι για όλες η safe και εύκολη επιλογή όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε, το total white απογειώνει τις υφές και το layering που επιλέγεις, ειδικά όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν! Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεσαι είναι διαφορετικές αποχρώσεις του άσπρου (άσπρο του πάγου, εκρού ή ακόμα και μπεζ), σε συνδυασμό με διαφορετικές φόρμες ρούχων, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ μπορείς να πάρεις έμπνευση από το ntynomai.gr για τα βασικά κομμάτια που απαρτίζουν ένα καθημερινό street style all white outfit κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ξεκίνα με την σωστή βάση

Η ιδανική αγορά που πρέπει να κάνεις –αν δεν την έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, που είμαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει-, το κομμάτι κλειδί για κάθε εποχή και look, δεν είναι άλλη από την λευκή μπλούζα. Είτε απλή, είτε με παραλλαγές, μας συντροφεύει στην καθημερινότητα μας, γιατί πολύ απλά είναι passe-partout.

Δώσ΄του μια πιο girly πινελιά

Αν δεν θες να υιοθετήσεις τόσο αυστηρό στυλ, ένα ολόλευκο φόρεμα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τη λευκή μπλούζα και το αντίστοιχο παντελόνι. Μπορείς, μάλιστα να επιλέξεις μια ουδέτερη ή και χρωματιστή ζώνη για να το φορμάρεις, ανάλογα πάντα με τον σωματότυπό σου. Extra tip: σου προτείνω να το συνδυάσεις με μπεζ και όχι μαύρο καλσόν για να ακολουθεί και αυτό την παλέτα του όλου outfit και να μην ξενίζει.

Επίλεξε το κατάλληλο πανωφόρι

Αναλόγως εάν θέλεις να κρατηθείς ζεστή τις πολύ κρύες χειμωνιάτικες μέρες ή ο καιρός είναι πιο φιλικός και το μόνο που θα κρατάς μαζί σου είναι ένα σακάκι, επιλογές υπάρχουν σε αρκετές αποχρώσεις του λευκού. Μην ξεχνάς να ταιριάζεις την απόχρωση του πανωφοριού σου με τα υπόλοιπα αξεσουάρ του outfit σου ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ντελικάτο.

Βρες το παπούτσι που θα κάνει την διαφορά

Το ξέρω καλά ότι το λευκό χρώμα στο παπούτσι είναι αμφιλεγόμενο. Κι αν σου λερωθεί, κι αν γρατζουνιστεί; Ας είμαστε, όμως, ειλικρινείς. Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές –που δεν είναι και λίγες- στις οποίες θα θέλαμε τόσο πολύ να έχουμε ένα άσπρο παπούτσι στην συλλογή μας γιατί πολύ απλά ταιριάζει με όλα. Μην το φοβηθείς, λοιπόν, καθώς οικονομικές επιλογές υπάρχουν πολλές εκεί έξω και είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα κάνει την απόσβεσή του!

ntynomai.gr


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ