ΥΛΙΚΑ
- Advertisement -
- 200-300 γρ. σπανάκι
- 80-100 γρ. ανθότυρο
- 10 ντοματίνια
- 1 φλ. σταφίδες λευκές και μαύρες
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 2-3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- αλάτι – πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε τα υλικά σας και τα κόβετε στο μέγεθος που προτιμάτε. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα υλικά σας και ανακατεύετε. Ρίχνετε το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως
πηγη:http://www.gastrotourismos.gr