13.5 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΟΑΤ- Φιλικοί αγώνες για μικρά παιδιά

Με την πρωτοβουλία του ΣΟΑΤ πραγματοποιήθηκε το BABY CUP TRIKALA 2019, μια  αγωνιστική παιδική γιορτή Ταεκβοντομε την συμμετοχή 500 μικρών αθλητών από 18 συλλόγους Ταεκβοντο της Κεντρικής Ελλάδας.
Στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν για πρώτη φορά νέοι αθλητές αποκομίζοντας αγωνιστική εμπειρία και οι παλαιότεροι να την βελτιώσουν .
Στόχος των αγώνων αυτών ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.
Σε αυτή την γιορτή για το Ταεκβοντό συμμετείχαν 500 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν
Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε την μεγαλύτερη  ομάδα, φυσικό ως διοργανωτής, και οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν τα πηγαν περίφημα.Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδια θα αναδειχθουν εξαιρετικά ταλέντα,συνεχίζοντας ετσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.
Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιωνοντας πολύ εντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.
Δεν υπηρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.Στους συμμετάσχοντες δοθηκε μικρό αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν .
Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.
Ο ΣΟΑΤ στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβευσε την Ολυμπιονίκη  και αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητη Αποστολη Τεληκωστογλου αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης που αποτελούν αθλητικά πρότυπα στα μικρά παιδιά και την διεθνή διαιτητή Αναστασία Κοτρωτσιου.
Να ευχαριστησουμε θερμά μέσα από την καρδιά μας τους εθελοντές μας, γιατί χωρίς αυτούς η  οργανωτική επιτυχία δεν θα ήταν δυνατη.
Τους γονείς που εμπιστεύομαι στον Σύλλογο μας τα παιδιά τους, τους αθλητικούς συλλόγους της Κ. Ελλάδας που ανταπoκριθηκαν στην πρόσκληση μας και στους χορηγούς μας που συνέβαλλαν στην όμορφη διοργάνωση.
Να ευχαριστησουμε επίσης Ερυθρό Σταυρό που η προσφορά τους ήταν πολύ σημαντική και αναγκαία.

- Advertisement -

Για τον ΣΟΑΤ

Νίκος Παϊταρίδης

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ