19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Βασιλική Κάκλα και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγχαίρουμε την ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου: Γρηγορίου Παρασκευή, Δρούγκα Χρυσοβαλάντια, Κουκουλέτσο Βάιο, Κωτούλα Κωνσταντίνα-Όλγα, Κωστίκα Δήμητρα, Παππά Νικόλαο, Αναστάση Τσιακμάκη, τους υπεύθυνους καθηγητές Κολοβελώνη Γεωργία, Μπέη Ιωάννη, Τσέγα Ανδρέα και το σχολείο, οι οποίοι απέσπασαν το 3ο βραβείο στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Διαγωνισμό Μελοποίησης Ποίησης, μελοποιώντας και ενορχηστρώνοντας το ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη «Σ’ έναν νέο που αυτοκτόνησε». Αξιοσημείωτο είναι πως η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στην Αθήνα και οι μαθητές παρέλαβαν το βραβείο από τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

- Advertisement -

Συγχαίρουμε επίσης τη μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ομηρόλη-Μαρία Μπάλτου του Βασιλείου, η οποία απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία Ποίηση με το ποίημα «Αει ων» στον 4ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για Παιδιά και Εφήβους για το έτος 2016- 2017.  Απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και στους γονείς και το σχολείο και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια της ζωής της και την κατάκτηση πάντα υψηλών διακρίσεων και επαίνων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Α΄& Β’ Λυκείου  του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων Αζέλη Μαρία, Αναστογιάννη Αλεξάνδρα, Ζάμπρα Ρεβέκκα, Νικολάου Ηλιάνα-Όλγα, Τσιάρα Αρετή-Χριστίνα, Φατλέ Δέσποινα και Φλιούκα Αλίκη, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο τους στον 6ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου και κατέκτησαν υψηλές βαθμολογίες.

Τέλος, συγχαίρουμε τις μαθήτριες της Α’& Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου  Φατλέ Δέσποινα, που αναδείχτηκε 6η  στη Θεσσαλία στον 31ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας και Φλιούκα Αλίκη, που διακρίθηκε στον 19ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στον τομέα της ποίησης, ευχόμενοι να επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους τους.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ