22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

- Advertisement -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ

Πλατεία <<ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ>> 7.00 μ.μ.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ανταποκρινόμενο στο σχετικό κάλεσμα, αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ την Παρασκευή στις 7 του Απρίλη.

Με αφορμή την συνεδρίαση του EUROGROUP στις Βρυξέλλες την ίδια μέρα, όπου και θα παρθούν αποφάσεις κλιμάκωσης της αντιλαϊκής πολιτικής, αποφασίσαμε ότι δε πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους του υπόλοιπου Δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους και βροντοφωνάζουμε:

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ

Τα επιτελεία τους έχουν ήδη συμφωνήσει σε ένταση της φοροληστείας εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σε μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στους μόνιμους κόφτες, σε νέες ιδιωτικοποιήσεις, στον περιορισμό του δικαιώματος στην Απεργία. Γνωρίζουν ότι η βάρβαρη-ταξική πολιτική τους δεν θα έχει τέλος και παίρνουν τα μέτρα τους για να δυσκολέψουν την οργανωμένη αντίδραση του λαού.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

 Συναδέλφισσα, συνάδελφε μην τους δίνεις χώρο να ερμηνεύσουν τη μη συμμετοχή σου ως συμφωνία με την πολιτική τους. Έρχεται νέος Καλλικράτης με ανασχεδιασμό όλων των αρμοδιοτήτων μας στην κατεύθυνση του μικρού επιτελικού κράτους, με προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και της ανταποδοτικότητας. Με εργαλείο τη λεγόμενη αξιολόγηση των ΔΥ θα καταργήσουν υπηρεσίες, θα εκχωρήσουν ολόκληρους τομείς αρμοδιοτήτων στον ιδιωτικό τομέα, θα επιδιώξουν να ικανοποιήσουν την απαίτηση του ΣΕΒ για 300.000 απολύσεις στο Δημόσιο. Θέλουν υπαλλήλους χειραγωγημένους-φοβισμένους να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα και χωρίς αντιδράσεις την φιλομονοπωλιακή πολιτική τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που συνομιλούν απευθείας και συμφωνούν με εκπροσώπους της ΕΕ και του ΔΝΤ, που υπογράφουν ακόμα και μνημόνια συνεργασίας με το ΣΕΒ και την κυβέρνηση, που καλλιέργησαν την αυταπάτη στους εργαζόμενους ότι η κυβερνητική εναλλαγή θα έδινε λύση στα προβλήματά τους. Τώρα οι εργαζόμενοι έχουμε πείρα:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ

 

ΤΟ Δ.Σ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ