26.1 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

“Σείστηκε” το Φρούριο Τρικάλων χθες βράδυ στο μουσικό αφιέρωμα για τον Δημ. Μητροπάνο (4 ΒΙΝΤΕΟ-47 ΦΩΤΟ)

Από τις λίγες φορές που στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων δεν έπεφτε καρφίτσα!

- Advertisement -

Οι θεατές όχι μόνο κάλυψαν τις θέσεις του θεάτρου (περίπου 1.000), αλλά ήταν ακόμη δεκάδες όρθιοι στα περβάζια και πάνω από το θέατρο. Ο κόσμος απόλαυσε τα τραγούδια του δικού μας αείμνηστου Τρικαλινού Δημήτρη Μητροπάνου, «Ο δικός μας Δημήτρης, ο Μητροπάνος της καρδιάς μας», όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης-συναυλίας. Η εκδήλωση που εντάσσεται πλαίσιο των εκδηλώσεων “Τσιτσάνεια 2017”, διοργανώθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συμμετείχαν, πολυμελής ορχήστρα με ερμηνευτές: Γιώργο Μπαμπαλιάρη, Δημήτρη Παδιό, Λυδία Σέρβου και τη Δήμητρα Καλλιάρα.

Παρευρθέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, μετά της συζύγου του κας Μαρίας Γεωργολιού, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, καθώς και άλλοι γνωστοί Τρικαλινοί.

Η σύμβουλος των δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κα Ευαγγελία Μπουντούρη, στο τέλος  κάλεσε τον κόσμο στην επόμενη εκδήλωση για τα Τσιτσάνεια που θα γίνει τηνν ερχόμενη Τρίτη στο Πάρκο Ματσόπουλου.

Δείτε τις 47 φωτογραφίες και τα 4 βίντεο που κατέγραψε το trikalaola.gr

Τα 4 ΒΙΝΤΕΟ:

Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ