21.9 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Σε Φανάρι και Οξυά ο Γιώργος Κωτσός. Αύριο η κεντρική ομιλία

Το Φανάρι επιβεβαίωσε τη νίκη

- Advertisement -

του Δημάρχου Γιώργου Κωτσού

Μπροστά σε πολυπληθές κοινό που κατέκλισε το χώρο της συγκέντρωσης μίλησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο οποίος ενθουσιασμένος από τον όγκο και τον παλμό του κόσμου τόνισε «Το Φανάρι επιβεβαίωσε τη νίκη μας και δείχνει το νικητή της Κυριακής»

Ομιλία Φανάρι 1

Ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν στο Φανάρι

 

Α] ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟ

Υπεβλήθηκε μελέτη ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16 Ε.Ε.Τ.Α.Α [ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   και αναμένεται η τελική έγκριση

Η Μελέτη έγινε από τον ΔΗΜΟ ΙΘΩΜΗΣ και αναβαθμίστηκε   από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας            ΄

Η αξία της μελέτης είναι της τάξης των 250.000,00€

Β] ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟ

           Υπεβλήθηκε μελέτη ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16 Ε.Ε.Τ.Α.Α [ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   και αναμένεται η τελική έγκριση

Η αξία της μελέτης είναι της τάξης των 400.000,00€

Γ] ΕΡΓΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ LIDEAR

Στο Φανάρι αφορά την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου

Την μελέτη έκανε Η ΑΝ.ΚΑ και ανασυντάχτηκε από τον           ΔΗΜΟ ΜΑΣ .

Η αξία της μελέτης είναι της τάξης των 285.000.00 ευρω. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

Δ] ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΑΛΤΣΙΑΚΗ
Δρομολογήσαμε μελέτη από το Δήμο να την παραδώσουμε στο σύνδεσμο ύδρευσης για αλλαγή του αγωγού μέχρι την Μαγούλα . Παράλληλα μελετούμε την επέκταση του αγωγού μέχρι τη θέση «ΜΠΑΛΤΣΙΑΚΗ» διότι είναι ευκαιρία να ενταχθούν και αυτές οι αγροτικές περιοχές καθώς εκεί μένουν μόνιμα πολλές οικογένειες με ποιμνιοστάσια .

Ε] ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΦΑΝΑΡΙΟΥ και λοιπές εργασίες[σκάμμα, διάδρομος δρόμων κλπ]

Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση το γηπέδου 5Χ5 καθώς η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προέβη στη κατασκευή του σκελετού [ περίφραξη]

Ζ] ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΕΛΟ – ΛΟΞΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ

1] Για το αθλητικό πάρκο στον Κόμπελο – Λοξάδα ετοιμάζουμε φυτοτεχνική μελέτη ώστε να διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος και προβλέπεται η κατασκευή πρότυπης παιδικής χαράς.

Ομιλία Φανάρι

Η] Αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης προς Κόμπελο δηλαδή τοποθέτηση μεταλλικής Δεξαμενής και αντικατάσταση του μοτέρ στα Π η λ ι ο υ ρ ί κ ι α   με υποβρύχιο μοτέρ.

ΗΔΗ Η ΔΕΥΑΜ ΕΝΕΚΡΙΝΕ:

1] ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ

2] ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Θ] ΕΡΓΑ

1] Έγινε εγκατάσταση του εργολάβου για κατασκευή προστατευτικών τσιμεντένιων   κολονακιών.

2] ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΞΙΑΣ 50.000,00 ΕΥΡΩ.

3] ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ι ] ΑΡΔΕΥΣΗ:

1] ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ.

2] ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Τ Ο Ε Β   ΙΘΩΜΗΣ

«Όλα αυτά τα χρόνια δομήσαμε μεταξύ μας μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Κάθε Πέμπτη ερχόμουνα προσωπικά στο Φανάρι προκειμένου να έχω προσωπική άποψη για ζητήματα και θέματα που αφορούν το χωριό. Σας καλούμε να μας στηρίξετε στις εκλογές της Κυριακής και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πράξει το καλύτερο για τον τόπο μας. Έχουμε μεράκι, γνώσεις, εμπειρία και κυρίως τη μέθοδο και τον τρόπο να λύνουμε προβλήματα και να ωθούμε το Δήμο Μουζακίου στην πρόοδο και την ανάπτυξη» κατέληξε ο κ. Κωτσός.

 

 

Ο τόπος μας χρειάζεται σχέδιο, γνώση και ήθος

 

  • Το μήνυμα που έδωσαν οι κάτοικοι της Οξυάς στη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό.

«Ο τόπος μας χρειάζεται σχέδιο, γνώση, ήθος και ανθρώπους ικανούς, με διάθεση και μεράκι να είναι δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου» τόνισαν με έμφαση οι κάτοικοι της Οξυάς στη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Μουζακίου.

Ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε λεπτομερώς στα έργα και τις δράσεις του Δήμου Μουζακίου που έγιναν στην Οξυά τονίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο βαθμό οι πόροι και ο μηχανολογικός εξοπλισμός προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβλήματα του χωριού.

«Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία αξιοποιούμε και κυρίως υπάρχει η διάθεση και η θέληση από την πλευρά μας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του χωριού, μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και επαφή μαζί σας. Να σημειώσω ότι το οδικό δίκτυο της Οξυάς είναι 49,5 χιλιόμετρα ορεινών και δύσβατων δρόμων. Και για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης για τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να ασφαλτοστρωθούν όλοι αυτοί οι δρόμοι να σας επισημάνω πως η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το Μοναστήρι Οξυάς μήκους 6,5 χλμ κόστισε στο Δήμο 800.000 ΕΥΡΩ. Επίσης να σας επισημάνω πως όταν κατέρρευσε ο δρόμος προς το κέντρο του χωριού κάτω από το σπίτι του Θόδωρα Πάττα ο Δήμος κατασκεύασε τοιχίο μήκους 25 μέτρων προκειμένου να αποκαταστήσει την κυκλοφορία που κόστισε 120,000 ΕΥΡΩ. Το ίδιο συνέβη και με το τοιχίο κάτω από το σχολείου που κόστισε 50.000 ΕΥΡΩ για ένα μήκος 15 μέτρων. Δυστυχώς η παραγωγή έργων στο ορεινό και δύσβατο περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ακριβή και δύσκολη. Παρόλα αυτά όμως εμείς ως δημοτική αρχή προσπαθούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό, παρότι η ετήσια ΣΑΤΑ του χωριού έχει μειωθεί μόλις στα 7000 ΕΥΡΩ.» τόνισε ο κ. Κωτσός

«Σας ζητούμε να σταθείτε μπροστά στην κάλπη με υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα και να στηρίξετε εκείνους που έχουν δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια. Στα λόγια φαντάζουν όλα εύκολα, όταν όμως αναλάβει κανείς δράση και θέση ευθύνης τότε καταλαβαίνει το μέγεθος των προβλημάτων. Η ψήφος σας αποτελεί δύναμη για μας και σας την επιστρέφουμε με πολύ δουλειά, γνώση, μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας» κατέληξε ο Δήμαρχος Μουζακίου.

Εγκαίνια 4

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΤΣΟΥ
Σας προσκαλούμε όλες και όλους στην Κεντρική μας ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαίου στις 9 το βράδυ στην οδό Αντώνη Βασιλείου στο Μουζάκι.
Με τιμή
Γιώργος Κωτσός
Δήμαρχος Μουζακίου

Τηλέφωνο εκλογικού κέντρου 2445041035

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ