17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σε ειδική εκδήλωση ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. απένειμε το «Αριστείο Φιλολογίας» 2016 και Έπαινο

Χθες Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11.45 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του Αριστείου Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» σε απόφοιτη Λυκείου του Ν. Τρικάλων η οποία εισήχθη με την υψηλότερη βαθμολογία σε τμήμα Φιλολογίας από όλους τους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων κατά το 2016. Επίσης έγινε και απονομή Επαίνου σε άλλη απόφοιτη, η οποία εισήχθη σε τμήμα Φιλολογίας με βαθμό άνω του 18 (πάνω από 18.000 μόρια).

- Advertisement -

Ειδικότερα το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» απονεμήθηκε στην δ. Μαρία Χατζή του Στυλιανού και της Κων/νας, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,5 (18.464 μόρια). Το Αριστείο περιελάμβανε ειδικό δίπλωμα τιμής και χρηματικό βραβείο 500 ευρώ, το οποίο είναι χορηγία της Τρικαλινής ομ. καθηγήτριας του Αριστ. Παν/μίου Θεσ/νίκης κ. Νίκης Παπατριανταφύλλου-Θεοδωρίδη, εις μνήμην του αειμνήστου συζύγου της Χρίστου Θεοδωρίδη, κλασικού φιλολόγου – καθηγητή του Α.Π.Θ. Επίσης της δόθηκαν δωρεάν και όλοι οι διαθέσιμοι τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» (πάνω από 20) και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Έπαινος απονεμήθηκε στην δ. Ελπίδα Στραγάλη του Σωτηρίου και της Ελένης, απόφοιτη του 6ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη επίσης στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Παν/μίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,07 (18.070 μόρια). Ο  Έπαινος συνοδευόταν από ειδικό δίπλωμα τιμής και δωρεά όλων των διαθεσίμων τόμων (πάνω από 20) του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» και άλλων εκδόσεων του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

 

 

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ