30.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Στα Τρίκαλα ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης-επίσκεψη στα ΕΠΑΛ (βίντεο-36 φωτό μέρος 1ο)

Στα Τρίκαλα βρίσκεται σήμερα ο Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

- Advertisement -

Ο κ. Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, όπου τον υποδέχτηκαν ο κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η κα Βάσω Κάκλα αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφτηκε το 2ο ΕΠΑΛ και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στον Πύργο Τρικάλων και στη συνέχεια επεσκέφθητε το 1ο ΕΠΑΛ στη Μπάρα Τρικάλων.

Ο κ. Μπαξεβανάκης συνοδευόταν από τους βουλευετές του ΣΥΡΙΖΑ, κα Παναγιώτα Δριτσέλη και κ. Χρήστο Σιμορέλη και από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Ελένη Αναστασοπούλου. Και στα δύο σχολεία, μετά την εισήγηση του Υφυπουργού, όπου ανέλυσε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και γίνονται στα θέματα εκπαίδευσης και οργάνωσης των ΕΠΑΛ, τις νέες επαγγελματικές προοπτικές των μαθητών, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr από την επίσκεψη στο 2ο ΕΠΑΛ και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος με το βίντεο και τις φωτογραφίες από την επίσκεψη στο 1ο ΕΠΑΛ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ