11.7 C
Trikala
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στη μόδα και πάλι οι oversized τσάντες

Η τσάντα είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ της γυναικείας εμφάνισης. Σίγουρα ξέρεις τη χρησιμότητά της και επίσης είναι πολύ πιθανό να της έχεις αδυναμία και να τη θεωρείς και εσύ αντικείμενο-φετίχ. Αν λοιπόν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν τις τσάντες και αγοράζεις κάθε σεζόν μία νέα, τότε θα πρέπει να σε ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει.

- Advertisement -

Μιας και η σεζόν σιγά σιγά τελειώνει ήρθε η ώρα να δούμε τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Σε ό, τι αφορά τις τσάντες λοιπόν η επικρατέστερη τάση θα λέγαμε ότι είναι πάρα πολύ βολική. Τι εννοούμε; Στις καθημερινές εμφανίσεις, όλες οι γυναίκες χρειάζονται χώρο. Οι νέες τάσεις λοιπόν προστάζουν μεγάλες τσάντες. Τι εννοούμε μεγάλες; XXL! Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και αντί για μικρό σάκο σε κάποια μικρή σου εξόρμηση. Έτσι για να κάνεις ακόμα πιο in fashion το look σου, όσο πιο μεγάλη είναι η τσάντα σου, τόσο το καλύτερο.

Sonia Rykiel, Céline και Balenciaga, ήταν μόνο μερικοί από τους Οίκους που έδειξαν αυτές τις πολύ μεγάλες τσάντες, και δε σου κρύβουμε ότι μας άρεσαν πολύ, γιατί είναι στιλάτες αλλά και πολύ βολικές γιατί μπορούμε να βάλουμε μέσα τα πάντα.

Δοκίμασε και εσύ λοιπόν τη νέα αυτή τάση, γιατί αν μη τι άλλο, χωράνε και όλα σου τα καλλυντικά!

πηγη:http://www.govastileto.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ