14.2 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στιγμές χαράς για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ στην κοπή της πίτας (βίντεο-23 φωτό)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν χθες το πρωί (Πέμπτη 1-2-2018) για τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους εργαζομένους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ του δήμου Τρικκαίων στην Μπάρα. Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ψύχος.

- Advertisement -

Το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές απηύθυνε η προϊσταμένη της πρωινής βάρδιας κα Ανθή Ίτσιου, όπου ευχαρίστησε και για τις χορηγίες προς το ΚΔΑΠ. Ο κ. Παπαστεργίου εκτός των καθιερωμένων ευχών, ανέφερε πως θα υπάρξει μια σημαντική δωρεά μιας παιδικής χαράς κοντά στο ΚΔΑΠ, όπου θα υπάρχουν και όργανα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το λεωφορείο τελικά κόλλησε στο θέμα της δωρεάς και θα αγοραστεί από τον δήμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

………………………………………………………..

Σημ. Όλες οι φωτογραφίες που καταγράφει το trikalaola.gr σε όλα τα δημοσιεύματα, είναι μειωμένες πολύ σε ανάλυση και μέγεθος, λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων, γι’ αυτό ενδεχομένως να μη φαίνονται τόσο καθαρές. Στο αρχείο του trikalaola.gr υπάρχουν στο αρχικό μέγεθος και στην πραγματική ανάλυση που έχουν μεγάλη διαφορά από αυτές που βλέπετε δημοσιευμένες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ