18.5 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Στις Σκαμνιές Πηγής το νέο σπίτι του ΑΟΤ (50 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σημαντική μέρα ήταν για τον ΑΟ Τρίκαλα αυτή του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018. Και αυτό επειδή το απόγευμα έγινε ο αγιασμός στο νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας στις Σκαμνιές Πηγής.

- Advertisement -

Εκεί θα είναι πλέον το σπίτι του ΑΟ Τρίκαλα, όσο αφορά το προπονητικό του κέντρο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης και οι συνεργάτες του περίμεναν τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα με τους δικούς τους συνεργάτες και ο εφημέριος της Πηγής π. Δημήτριος τέλεσε τον αγιασμό. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη βρέθηκε ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης. Στο πανέμορφο μέρος στις Σκαμνιές ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την ομάδα και με τον προπονητή Θωμά Γράφα να δηλώνει ότι είναι σημαντικό που ο ΑΟΤ θα έχει αυτό το ωραίο αθλητικό κέντρο ως δικό του μέρος για προπόνηση. Ενώ τόνισε ότι ήδη η σκέψη των παικτών είναι στην αγωνιστική δράση για τον αγώνα της Τετάρτης στην Σπάρτη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης, φανερά χαρούμενος, τόνισε πως μπήκαν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Superleague ενώ προανήγγειλε πως η καλοκαιρινή προετοιμασία θα διεξαχθεί επί Τρικαλινού εδάφους.

Ενώ ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας τόνισε ότι ο δήμος είναι κοντά στην πρώτη ομάδα του νομού με κάθε τρόπο και τόνισε ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΦΩΤΟ

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ