20.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους Τρικαλινούς επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων (συνοπτικά)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στις Νέες και τους Νέους του Νομού Τρικάλων που είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται. Εύχομαι η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους , αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους.
Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και τους καθηγητές των επιτυχόντων που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του δύσκολου στόχου. Ο μεγάλος αριθμός επιτυχόντων κάθε χρόνο στον Νομό μας αποδεικνύει ότι η εκπαιδευτική μας κοινότητα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο.
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας επίτευξης στόχων και επομένως δεν αποθαρρυνόμαστε από μία απογοήτευση, αντιθέτως γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο σοφοί.
Καλή πρόοδο και καλή δύναμη σεόλεςκαι όλους.

- Advertisement -

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας, καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν μαζί τους αυτό τον μεγάλο αγώνα και που ασφαλώς η συμβολή τους στο σημερινό αποτέλεσμα υπήρξε καθοριστική.
Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν θέλω να πω τούτο: Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά συνεχίζεται με καθημερινή μάχη. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι οι στόχοι στο τέλος θα επιτευχθούν.
Εύχομαι στους επιτυχόντες καλή δύναμη και καλές σπουδές.
Να μεταφέρουν μαζί τους τον τόπο μας, θα είμαστε μαζί τους και θα περιμένουμε με αγωνία και ελπίδα την επιστροφή τους.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ευχές για την επιτυχία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση
Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα γίνεις πετυχημένος.
( Άλμπερτ Σβάιτσερ )
Μερικές σκέψεις με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών του Νομού Τρικάλων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που κατόρθωσαν να πετύχουν τους πρώτους από τους ακαδημαϊκούς στόχους τους, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών.
Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν.
Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς , που στάθηκαν αρωγοί και σύμβουλοι στους μαθητές τους.
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των νέων. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο, για κοινωνική καταξίωση, για επίτευξη στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
«…Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης
Βρες χρόνο για όνειρα-Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα αστέρια
Βρες χρόνο να γελάς-Αυτό είναι η μουσική της ψυχής
Βρες χρόνο να είσαι παιδί – Για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»
( Γιάννης Ρίτσος )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Χρ. Σιμορέλη στους επιτυχόντες και στις επιτυχούσες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι συγχαρητήρια και καλή αρχή στους επιτυχόντες και στις επιτυχούσες των πανελλήνιων εξετάσεων που ξεκινούν τη φοιτητική τους σταδιοδρομία. Ένα κεφάλαιο της ζωής τους κλείνει και ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες, ανοίγει. Συγχαρητήριαεπίσης αξίζουν στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά των παιδιών και έβαλαν ένα λιθαράκι στην επιτυχία τους.
Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις και προσπάθησαν. Όσοι μαθητές και μαθήτριες, παρά τις προσπάθειές τους, δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται από μία στιγμή. Εύχομαι καλή επιτυχία, είτε επιθυμήσουν να επαναλάβουν την προσπάθειά τους είτε όχι.
Εύχομαι σε όλες και όλους καλή σταδιοδρομία.
Σιμορέλης Χρήστος
Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Νιάτα ζωηρά και ελπιδοφόρα, γέμισε η ζωή, με τη χαρά σας, από την επιτυχία σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ανοιχτείτε χωρίς φόβο στο ταξίδι της γνώσης, της επιστήμης, της δημιουργίας, των όμορφων σχέσεων, των μύχιων επιθυμιών, των ανομολόγητων ονείρων, με θέληση για τη ζωή και την πρόοδο και την επιθυμία σας για κατάκτηση μιας ελευθερίας διανοητικής και υπαρξιακής. Καλό δρόμο στη ζωή σας και κάθε καλό!
Τα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες και στις επιτυχούσες, στις οικογένειές τους καθώς και στους καθηγητές τους. Με τις φετινές επιδόσεις η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων κατατάσσεται για μια ακόμη φορά σε μία από τις πρώτες πανελλαδικά θέσεις καταδεικνύοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Για όλους εκείνους που δεν πέτυχαν αυτό που επιθυμούσαν, τίποτα δε τελειώνει σήμερα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Η ΝΟΔΕ Τρικάλων για τους επιτυχόντες και μη των Πανελλαδικών
Πολλά συγχαρητήρια στους υποψήφιους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, επιτυχόντες και μη.
Μακάρι όλοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Ένας διαρκής αγώνας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος πρέπει να συνεχιστεί.
Για την ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων
Ο Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Παιδείας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΗΣ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλα τα παιδιά που ολοκλήρωσαν με επιτυχία μία δύσκολη και επίπονη περίοδο της ζωής τους, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στις Ανώτατες και Ανώτερες Πανεπιστημιακές σχολές.
Οι κόποι όλων αυτών των ετών σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Η επιτυχία τους μας δίνει χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ανοίγεται μπροστά τους και είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρουν να διακριθούν και στις νέες τους προκλήσεις.
Οφείλουμε εδώ να σταθούμε και στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, ωστόσο δεν θα πρέπει να απογοητεύονται και να έχουν κατά του ότι η ζωή είναι μπροστά τους και οι ευκαιρίες ανοιχτές.
Τέλος θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών στηρίζοντας τους μαθητές σε όλη τους τη προσπάθεια.

Κώστας Σκρέκας
Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων Ν.Δ.
π. Υπουργός
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Τρικάλων, και ιδιαίτερα τα παιδιά των συναδέλφων, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές της χώρας μας. Μια δύσκολη και επίπονη περίοδος έφτασε στο τέλος της και οι προσπάθειες και οι κόποι όλων των χρόνων επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε η επιτυχία τους αυτή να αποτελέσει την αρχή για μια νέα ζωή και λαμπρή επαγγελματική πορεία.
Τέλος, σημειώνουμε προς όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή στη Σχολή που επιθυμούσαν, ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, τώρα ανοίγεται μπροστά τους και με δύναμη και προσπάθεια νέοι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
– Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής , ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
– Πολιτευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, (ΠΑΣΟΚ ) Ν. Τρικάλων.
– >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Συγχαρητήρια και Ευχές στους Επιτυχόντες
της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
« Με ένα στίχο του Ρίτσου».
-Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά των νέων. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, για επίτευξη στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η μόρφωση, ακαδημαϊκή και γενική, «είναι πηγή και ρίζα της ανθρώπινης τελειότητας» κατά τον Πλούταρχο.
-Τις πιο Θερμές Ευχές μου στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των , ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Τους Εύχομαι να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον της χώρας μας.
-Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα.
– Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των μαθητών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
– Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης , είτε σε άλλες σχολές, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία , χωρίς άγχος , να μην απογοητεύονται και εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους. Να ΕΙΝΑΙ σίγουροι ότι δοκιμασίες και εκπλήξεις θα υπάρξουν ακόμη πολλές. Η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο, δεν κρίνει οριστικά την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.
– Η ζωή ανήκει « σ΄ εσάς, τα παιδιά ». Κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο ! Μπορείτε να χτίσετε , « εσείς » , το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας !
– Πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτική επιλογή.
– Αφιερωμένο στους δοκιμαζόμενους ΝΕΟΥΣ – μαθητές μας…
– «…Βρες χρόνο για διάβασμα – Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης.
– Βρες χρόνο για όνειρα – Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα’ αστέρια.
– Βρες χρόνο να γελάς – Αυτό είναι η μουσική της ψυχής.
– Βρες χρόνο να είσαι παιδί – Για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»
– «Βρες χρόνο – Γιάννης Ρίτσος»
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τρίκαλα, 25-08-2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων συγχαίρει και αυτή τη χρονιά τα παιδιά των συναδέλφων Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και γενικά όλα τα παιδιά του Νομού μας, που κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλές σπουδέςκαι καλή σταδιοδρομία.Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους στη σχολή που επιθυμούσαν, εύχεται καλή συνέχεια και να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους.Υπάρχουν και άλλες ίσως καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή και το μέλλον ανήκει στους νέους.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και ιδιαίτερα σε εκείνους που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της επιλογής τους.
Σε όσους δεν τα κατάφεραν υπενθυμίζουμε ότι η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες για επιτυχία, αρκεί να συνεχίσει κανείς να ονειρεύεται και να προσπαθεί.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού , Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα στους Απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Λάρισα , 24 Αυγούστου 2017

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , με την ανάρτηση των πινάκων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας , αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για τον αγώνα σας όλα αυτά τα χρόνια .
Σε όσες κι όσους , από εσάς , πετύχατε να εισαχθείτε στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σας συγχαίρω από βάθους καρδιάς . Δώσατε μια μεγάλη μάχη και κερδίσατε. Οφείλετε να συνεχίσετε και να μην επαναπαυτείτε. Οι προσπάθειες πρέπει να είναι διαρκείς, ο αγώνας για δια βίου μάθηση συνεχής. Η απόκτηση γνώσεων είναι το βασικό εφόδιο για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες προκλήσεις.
Σε όσες κι όσους από εσάς δεν πετύχατε το στόχο σας , σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που δώσατε. Ψηλά το κεφάλι, δώσατε μια μάχη που δεν την κερδίσατε, όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες και δίνει πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήστε ,βελτιώστε τα λάθη σας και θα τα καταφέρετε. Τη πρόσκαιρη απογοήτευση σας να τη διαδεχτεί η αισιοδοξία και η οργανωμένη προσπάθεια.
Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς , που είναι οι αφανείς ήρωες σ αυτό τον αγώνα θα αναφέρω το αυτονόητο το οποίο ,φυσικά , στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν. Να βρίσκεστε σταθερά κοντά στα παιδιά .
Η ιστορία δείχνει πως ως λαός , η μεγάλη μας επιτυχία είναι ότι διδασκόμαστε από τα λάθη μας, ενθαρρυνόμαστε από τις επιτυχίες μας και προχωράμε με στόχο να ανοίξουμε επιτυχημένους δρόμους. Η αρνητική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός λαός στη χώρα μας που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την καθολική κατάπτωση των αξιών μας στέλνει το μήνυμα –δίδαγμα ότι τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες. Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση.

Με τιμή
Γιάννης Μπουτίνας
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ,
Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης
Περιφέρειας Θεσσαλίας
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ευχές του Κώστα Πατέρα για τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συγχαίρω όσους και όσες γεύτηκαν τους καρπούς των μεγάλων αγώνων και τους υπενθυμίζω αυτό που είπε ο Πλάτων ότι <<η Παιδεία καθάπερ ευδαίμων χώρα πάντα τ’αγαθά φέρει>> καθώς και αυτό που τόνισε ο προφήτης Δαυίδ <<Δράξασθε παιδείας μήποτε οργισθεί Κύριος>>.

Έκλεισε ένας κύκλος αγώνων. Η προσπάθεια , όμως , θα συνεχιστεί για να ολοκληρωθεί η προσωπικότητα και για να αποκτηθούν τα πτυχία και οι γνώσεις προκειμένου να παλέψουν τη ζωή , η οποία σήμερα , είναι πολύ πιο δύσκολη σε σύγκριση με το παρελθόν. Καλή τύχη.

Δρ. Κώστας Πατέρας
D.Ed, M. Ed, P.H.D
Πολιτευτής Τρικάλων.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ευχές του Θανάση Λιούτα στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Οι κόποι σας ευοδώθηκαν. Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, με σκοπό την επιστημονική σας κατάρτιση, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με οδηγούς το όραμα και την ελπίδα, κόντρα στο ζοφερό παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τις οικογένειες των υποψηφίων, που υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί των παιδιών, τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Συγχαίρω και την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδαγωγική της αρτιότητα.
Θέλω τέλος, να ενθαρρύνω τους υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να μην απογοητεύονται αλλά να παραμείνουν αισιόδοξοι. Το μέλλον σας δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με συνεχείς προκλήσεις και η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες.
Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.
Ο Θανάσης Λιούτας είναι γεωπόνος – επιχειρηματίας. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Ν.Δ. στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2017
Έκκληση για δωρεά σχολικών και φροντιστηριακών βοηθημάτων στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων και Ξενόγλωσσων Βιβλίων του Δήμου Καρδίτσας

Θέλω να συγχαρώ, τις νέες και τους νέους Καρδιτσιώτες που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στις σπουδές τους που θα διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και τη θέληση που επέδειξαν για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια είχαν τους γονείς και τους καθηγητές τους οι οποίοι δικαιούνται σήμερα να νοιώθουν χαρά και ικανοποίηση.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι στον τόπο μας γίνεται υψηλού επιπέδου μαθησιακή δουλειά από εκπαιδευτικούς που αγαπούν και δείχνουν ζήλο για το λειτούργημα, το οποίο υπηρετούν.
Θέλω όμως να απευθυνθώ και στα παιδιά που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές είναι μια από τις πολλές δοκιμασίες, και ταυτόχρονα ευκαιρίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας για να αξιοποιήσετε τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα που έχει ο καθένας σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.
Θέλω επίσης να καλωσορίσω στην φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες στην Κτηνιατρική Σχολή και τα Τμήματα του ΤΕΙ και να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους γονείς τους οτι το επίπεδο των σπουδών τους, αλλά και η ποιότητα της ζωής τους στην πόλη μας θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.
Με την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω τους νέους φοιτητές, καθώς και όλους τους συμπολίτες που έχουν στην κατοχή τους σχολικά και φροντιστηριακά βοηθήματα όλων των τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Ελληνικών και Ξενόγλωσσων, εκδόσεων από το έτος 2010 και μετέπειτα, τα οποία δεν χρειάζονται πλέον να τα δωρίσουν στην Δανειστική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων και Ξενόγλωσσων Βιβλίων που δημιούργησε και λειτουργεί ο Δήμος Καρδίτσας στο χώρο Λ. κ Ν. Σακελλαρίου 16 (πληροφορίες Γραφείο Δημάρχου 2441350710-13)
Έτσι στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια παιδιών ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών να πετύχουν και τους δικούς τους στόχους.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ