26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Βασιλική Κάκλα και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγχαίρουμε τους μαθητές, τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, και όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλαν στην ανάδειξη της δημιουργικότητας και των ταλέντων των μαθητών, καθοδηγώντας τη συμμετοχή τους στους παρακάτω διαγωνισμούς και πετυχαίνοντας τις εξής διακρίσεις:

- Advertisement -
  1. Το Γυμνάσιο Βαλτινού με τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες», απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το 1ο βραβείο στην κατηγορία «τρισδιάστατες κατασκευές». Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.
  2. Το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων στην τελική εκδήλωση του προγράμματος “Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο” πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας και διάκριση για τη θέση της γυναίκας στην Επιστήμη.
  3. Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα “Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο”, πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, απέσπασε βραβείο στην καλύτερη μουσική επένδυση και διάκριση στην αναπαράσταση επιστημονικών εννοιών.

Ευχόμαστε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και όλους τους συντελεστές να συνεχίσουν αυτές τις αξιέπαινες προσπάθειες και να πετυχαίνουν παρόμοιες διακρίσεις, προωθώντας το ομαδικό πνεύμα αυτών των πρωτοβουλιών και την ευόδωση παρόμοιων καινοτόμων προσπαθειών. Οι επιτυχίες των σχολείων μας γεμίζουν χαρά και προσδίδουν ιδιαίτερη τιμή σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας παράλληλα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ