22.1 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη σήμερα (22-05-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

- Advertisement -

• δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι έξι (26) μηνών και
• δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή εισφορών, με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών.
• Συνελήφθη ημεδαπός στην Καλαμπάκα Τρικάλων, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση


• Συνελήφθη σήμερα (22-05-2014) το πρωί στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
• Εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στο Στόμιο Λάρισας

• Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός


• Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας δύο περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων που διεπράχθησαν την (20/21-05-2014) στο Στόμιο Λάρισας.

• Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη σήμερα (22-05-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

• Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 46χρονος τις νυχτερινές ώρες της (20/21-05-2014) στο Στόμιο Λάρισας, διέρρηξε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ και διάφορα προϊόντα.

• Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου στην Καρδίτσα
Κατά τους ελέγχους προσήχθη ένας αλλοδαπός μικροπωλητής, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά (208) είδη παραεμπορίου
Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα (22-05-2014) το πρωί στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου.
Κατά τους ελέγχους προσήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει προς πώληση συνολικά (208) είδη παραεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ