16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συμμετοχή και διάκριση του AKETH Innovation Robotics Lab στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO League Jr. Greece

2 ομάδες Ρομποτικής, η #AkethAqua και η #AkethRobotics, οι μοναδικές ομάδες από τη Θεσσαλία, συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, για μαθητές 6-10 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από την eduACT, το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν το νερό (Aqua Adventure) και οι ομάδες έπρεπε να παρουσιάσουν μία καινοτόμα λύση σε σχέση με τη χρήση του νερού. Οι 2 ομάδες μας εντυπωσίασαν με τις κατασκευές τους και διακρίθηκαν ανάμεσα σε 37 συμμετοχές! Η AkethAqua αναδείχθηκε ως η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό (Εντυπωσιακή Κατασκευή – Πόστερ – Παρουσίαση) ενώ η AkethRobotics κέρδισε το βραβείο μοντέλου κατασκευής! Και τα 12 παιδιά των 2 ομάδων μας ενθουσιάστηκαν με τη συμμετοχή τους και την εμπειρία!

- Advertisement -


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή των 2 ομάδων μας, κ. Nontas Aggelis και σε όλους τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών!
Η ομάδα AkethAqua αποτελείται από τους:
1. Αριάδνη Τσικρικά, Β’ Δημοτικού
2. Ευθύμης Οικονόμου, Γ’ Δημοτικού
3. Σταύρος Δημόπουλος, Γ’ Δημοτικού
4. Στέλιος Σταφυλάς, Γ’ Δημοτικού
5. Θανάσης Σταρίδας, Β’ Δημοτικού
6. Αναργυρη Γακοπούλου, Γ’ Δημοτικού

Η ομάδα AkethRobotics αποτελείται από τους:
1. Νίκος Γετερίδης, Γ’ Δημοτικού
2. Πέτρος Παππάς, Γ’ Δημοτικού
3. Κυριάκος Γκάμας, Γ’ Δημοτικού
4. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, Γ’ Δημοτικού
5. Βασίλης Φλούλης, Γ’ Δημοτικού
6. Μαΐλη Κρητικού, Γ’ Δημοτικού
Συγχαρητήρια παιδιά και καλή πρόοδο!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ