16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Συνάντηση του Δ/Σ Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων με τον Δήμαρχο Τεμπών

Πραγματοποιήθηκε στις 3/6/2017 ημέρα Σάββατο κ ώρα 12 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου Μεσαγγάλων, συνάντηση του Δημάρχου Τεμπών Κο Κολλάτο Κωνσταντίνο κ μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με το Δ/Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Κου Γιώργου Γελαδάρη.
Ο Πρόεδρος καλωσόρισε το Δήμαρχο κ τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Τεμπών κ τους ευχαρίστησε που για πρώτη φορά παρευρέθησαν στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του με τα θέματα που είχε κατάθεση στην προηγούμενη συνάντηση στο Δημοτικό κατάστημα που είχε γίνει στην 11/5/2017 ώστε η παραλία να είναι έτοιμη για την καλοκαιρινή σεζόν .
Το πρώτο θέμα ήταν κ πάλι το ίντερνετ που ταλαντεύει εδώ κ καιρό τον οικισμό καθότι γνωρίζουμε όλοι ότι έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα της ζωής μας κ κρίνεται απαραίτητο για τους λουόμενος της περιοχής κ ιδιαίτερα για τους νέους.
Η Δημοτική αρχή έδωσε την τελευταία υπόσχεση πως σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο.
Για τον καθαρισμό οικοπέδων οι ιδιοκτήτες φαίνεται να ανταποκρίνονται στο αίτημα αυτό του Συλλόγου , εάν όμως κάποιοι ιδιοκτήτες δεν ανταποκριθούν ο Δήμος έχει το δικαίωμα βάση του νόμου να επιβάλει πρόστιμα .
Για τον καθαρισμό παραλίας κ πάλι ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι εώς το τέλος Ιουνίου θα έχει ξεκινήσει το ειδικό μηχάνημα για το κοσκίνισμα της άμμου.
Συζητήθηκαν αρκετά θέματα κ ο Δήμαρχος ήταν θετικός σε όλα .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ζήτησε από τον Δήμαρχο το πρόγραμμα της αποκομιδής σκουπιδιών για όλη την καλοκαιρινή σεζόν ώστε να ενημερώσει τους κατοίκους .
Επίσης εξέφρασε τις ενστάσεις του για την λανθασμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών ως προς τον χώρο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ,ο εξωραϊστικός σύλλογος Μεσάγγαλων με προτάσεις που έχει καταθέσει στον τότε Δήμο Κάτω Ολύμπου από το 2007 εώς σήμερα ζητάει την επανεξέταση αυτής της απόφασης που ορίζει την λαϊκή αγορά ουσιαστικά εκτός του οικισμού Μεσαγγάλων.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Τεμπών Κος Κολλάτος Κωνσταντίνος,ο Αντιδήμαρχος Κος Δηψάνας Αχιλλέας ,Ο τοπικός πρόεδρος Κος Ζαφείρης Κωνσταντίνος κ ο Αντιπρόεδρος του ΠΟΠΑΠΕΠ Κος Ζάρρας Λάμπρος ο οποίος και ενημέρωσε τον Σύλλογο για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Μεσάγγαλα κατά τους θερινούς μήνες, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το ανακοινώσουμε στην συνέχεια .

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ