21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνέλευση Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά Δυτικής Θεσσαλίας (φωτό)

«ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!»

- Advertisement -

Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια σε 240 χώρες και νησιωτικά συμπλέγματα στην διάρκεια του έτους βασίζεται στα λόγια του Αποστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην επιστολή προς  Γαλάτες 6:9

Αυτό το πρόγραμμα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή βοήθησε τους 558 παρόντες να αντιληφθούν τι είναι αποδεκτό από την άποψη του Θεού και ενίσχυσε την αποφασιστικότητά τους να ακολουθούν Γραφικές αρχές στην ζωή τους. Επιπλέον το όλο πρόγραμμα βοήθησε τους ακροατές να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο το προνόμιο που έχουν να υπηρετούν τον υπέρτατο Θεό του Σύμπαντος όπου το όνομα του είναι Ιεχωβά.

Ακούστηκαν γραφικές ομιλίες προς όφελος μικρών και μεγάλων, όπως «Να χρησιμοποιείτε Σοφά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης» επίσης «Να Καταπολεμάτε το Πνεύμα του Φθόνου», ενώ η Δημόσια Γραφική Διάλεξη έδωσε απάντηση στο γραφικό ερώτημα της προς Γαλάτες επιστολή 6 κεφάλαιο και εδάφιο 7 : «Μην Εμπαίζετε τον Θεό​—Με Ποια Έννοια»; Επιπλέον βαφτίστηκαν τέσσερα καινούργια άτομα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού στο ευαγγέλιο του Ματθαίου 28:19,20.

Αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάιο 2018 θα διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο 96 μονοήμερες συνελεύσεις περιοχής. Την περίοδο του καλοκαιριού έχουν προγραμματιστεί 24 τριήμερες περιφερειακές συνελεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Η περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας είναι προσκαλεσμένη στην 5η Περιφερειακή Συνέλευση που θα διεξαχθεί 20 – 22 Ιουλίου 2018 στην οδό Λαγκαδά 349 – 351 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνελεύσεις των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά δείτε τον επίσημο ιστότοπο jw.org/el

(δελτίο τύπου)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ