22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συναυλία της Λαϊκής Συντεχνίας την Πέμπτη 12/7 στην πλατεία Λάππα

Την Πέμπτη 12/7 και ώρα 9.00 μμ θα πραγματοποιηθεί τελικά η εξ’ αναβολής  συναυλία του μουσικού σχήματος “Λαϊκή Συντεχνία” στην πλατεία Λάππα (Γιολδάση) στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018”που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας στις πλατείες των συνοικιών της πόλης.

- Advertisement -

Το μουσικό σχήμα “Λαϊκή Συντεχνία” έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας πριν από δύο περίπου χρόνια. Αποτελείται από τους: Δημήτρη Στεργιούλη, μπουζούκι, Γιώργο Καραδήμο, κιθάρα, Κουμπαρέλο Άγγελο, κρουστά – τραγούδι και Αργυροπούλου Πόπη, φλάουτο-τραγούδι.

Στο ρεπερτόριό της περιλαμβάνει μεγάλα έργα συνθετών της έντεχνης, λαϊκής μουσικής (Θεοδωράκης, Χατζηδάκης. Λοΐζος, Κουγιουμτζής κα) όπως και της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής ( Τσιτσάνης, Χιώτης, Άκης Πάνου, Γλέζος, Ζαμπέτας, Μπιθικώτσης κα).

Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμος, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπερ της ανακύκλωσης των υλικών, θα διανείμει δωρεάν 100 μπλε σακούλες ανακύκλωσης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ