Για 12 μερίδες
1 Morfat Creamy
1 ζαχαρούχο γάλα 400γρ
1 εβαπορέ γάλα 400γρ
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα (5γρ)
2/3 ποτήρι νερού φυστίκι Αιγίνης ανάλατο (ολόκληρο) 150γρ
2/3 ποτήρι νερού φρουί γλασέ (Ζαχαρόπηκτοι κύβοι) 150γρ
Χτυπάτε το Morfat Creamy για 10 ́, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε να χτυπάτε για άλλα 10 ́. Τοποθετείτε στην κατάψυξη για 30 ́. Το βγάζετε απο την κατάψυξη, προσθέτετε το φιστίκι Αιγίνης και τα φρουί γλασέ και χτυπάτε για 5 ́ ακόμα. Παίρνετε 2 σαλατιέρες, τις στρώνετε με μεμβράνη και τοποθετείτε το μείγμα στην κατάψυξη για 2 ώρες. Όταν παγώσει, το βγάζετε από την κατάψυξη, αναποδογυρίζετε τις 2 σαλατιέρες, αφαιρείτε τη μεμβράνη και σερβίρετε σε πιατέλα. Μπορείτε να διακοσμήσετε με φιστίκια Αιγίνης και φρουί γλασέ.
Σημ.: Για πιο έντονη γεύση μπορείτε να καβουρδίσετε τα φιστίκια στον φούρνο για 10 ́ στους 160°C. Προσοχή όταν τα προσθέσετε στο μείγμα να έχουν κρυώσει.
πηγη:http://morfat.gr