16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σύλληψη στην Λάρισα 71χρόνου για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη χθες (11-05-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα ένας 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Ειδικότερα, ο 71χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, να φωτογραφίζει τους ανήλικους διαγωνιζόμενους τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.
Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε η φωτογραφική μηχανή.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκε αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.
Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ημεδαπού στη Λάρισα

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού στη Λάρισα.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-05-2014), ο 34χρονος που εργάζεται ως διανομέας φαγητού μετέβη σε οδό της πόλης της Λάρισας για παράδοση παραγγελίας. Εκεί, τον προσέγγισαν οι τρεις άγνωστοι δράστες και με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.
Συνελήφθη στα Τρίκαλα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-05-2014) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υγειονομικές διατάξεις, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και δέκα (10) ημερών.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Λάρισα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση κάνναβης, παράνομη κατοχή κροτίδων και παράνομη οπλοκατοχή

Αναζητείται ένας ακόμη ημεδαπός για τα ίδια αδικήματα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (125) γραμμάρια κάνναβης περίπου, ενενήντα τρεις (93) κροτίδες, εβδομήντα εννέα (79) μεταλλικά καψύλλια και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων

Συνελήφθησαν σήμερα (12-05-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 56χρονος, ένας 52χρονος και μία 45χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση κάνναβης, παράνομη κατοχή πυροτεχνικών ειδών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε χώρους (παραπήγματα, αποθήκες κ.λ.π.) ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κάνναβης, βάρους (126,8) γραμμαρίων,
• ένα (1) πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων,
• εβδομήντα εννέα (79) μεταλλικά καψύλλια,
• ένα (1) μεταλλικό σπαθί, μήκους λάμας είκοσι τεσσάρων (24) εκατοστών και
• ενενήντα τρεις (93) κροτίδες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (11-05-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 31χρονο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε τσάντα και κατασχέθηκε ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για κλοπή στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Συνελήφθησαν χθες (11-05-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22,21 και 29 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή και αφαίρεσαν από θερμοκήπιο εργαλεία για την ύδρευση – άρδευση καλλιέργειας 62χρονου ημεδαπού.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Τα αφαιρεθέντα εργαλεία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ κατασχέθηκε επιπλέον και το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Βόλο
Χθες (11-05-2014) το βράδυ στο Βόλο έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, με συνεπιβάτη συνομήλικο ομοεθνή του εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού της.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ