27.3 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σύλληψη τρικαλινού και Καλαμπακιώτη για παλιές καταδίκες

Συνελήφθη χθες (15-05-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών για κλοπή.
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Καλαμπάκα Τρικάλων, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (15-05-2014) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, με τριετή αναστολή για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη ημεδαπός στα Φάρσαλα Λάρισας, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθη, χθες (15-05-2014) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να ηλεκτροδοτεί παράνομα κατάστημα ιδιοκτησίας του, αφού προηγουμένως είχε παρέμβει στη συνδεσμολογία της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται σωστά η κατανάλωση ρεύματος.
Η παράνομη ηλεκτροδότηση διακόπηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

- Advertisement -

Συντονισμένη δράση πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας που είχε ως αντικείμενο τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικά εννέα (9) άτομα

Συντονισμένη δράση πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο της δράσης, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (14 & 15-05-2014), σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, συνολικά εννέα (9) άτομα.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη προχθές το πρωί στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 57χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (88.489,57) ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους για μη καταβολή ληξιπρόθεσμων χρεών το Δημόσιο.
• Συνελήφθη προχθές το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 52χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (51.035,76) ευρώ.
• Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση από κοινού με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών.
• Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη προς το Δημόσιο και περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης (22) μηνών.
• Συνελήφθη χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) με ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ παρόμοιες στοχευμένες δράσεις, θα συνεχιστούν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ