15.8 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τέλος γυρισμάτων για την “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”

Περιεχόμενο:

- Advertisement -

“Ο νεαρός Καρδιτσιώτης σκηνοθέτης κινηματογράφου Βάιος Τσιμητράς γεννημένος στις 25/08/1999 απο την Δαφνοσπηλιά Καρδίτσας, τελείωσε την μεσαίου μήκους ταινία του που γύριζε αυτό το διάστημα στην πόλη των Τρικάλων και της Καρδίτσα. Συγκεκριμένα τα γυρίσματα έγιναν στην Οιχαλία Τρικάλων και στον Ληθαίο ποταμό. Η ταινία τώρα βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ για να σταλθεί για να συμμετέχει σε φεστιβάλ Κινηματογράφου ανά τον κόσμο.

Το μήνυμα του σκηνοθέτη προς την πόλη των Τρικάλων: “Είναι μια πανέμορφη πόλη, με ιδιαίτερες και πολλαπλές ικανότητες και αρετές που θα χρειαστεί ο κόσμος των Τρικάλων να είναι “άγρυπνοι” και “ακατάπαυστοι” προς την θετική εξέλιξη της πόλης. Το ίδιο ισχύει ακριβώς και για την γενέτηρά μου την Καρδίτσα!”

Περίληψη της ταινίας:

“Η ταινία είναι αφιέρωμα στην Τέχνη της Φωτογραφίας σε συνδιασμό με την φιλοσοφική θεωρία του ζωισμού. Η θεωρία του Ζωισμού αναφέρει πως η ψυχή και το πνεύμα δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο στους ανθρώπους και ζώα, αλλά ότι υπάρχει και σε αντικείμενα όπως πέτρες, φυτά, κεραυνοί, βουνά και σε άλλα πράγματα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο ζωισμός χρησιμοποιείται μόνο σε κουλτούρες, όπου η κοινωνία και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν βασίζονται ιδιαίτερα στην επιστήμη και στα μαθηματικά. Ένα παιδί που είναι είκοσι δύο χρονών, και η μεγάλη του αγάπη είναι η Φωτογραφία. Έχει καταγωγή απο την πόλη των Τρικάλων και ταξιδεύει συνεχώς σε μέρη για να αποθανατήσει τοπία, καθώς αναζητάει για ορεινά μέρη στο ίντερνετ απο το λάπτοπ του. Διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα πραγματικά όμορφο μέρος σε ορεινή τοποθεσία στην διπλάνη πόλη της Καρδίτσας σύμφωνα με την κρίση του. Έχει αποφασήσει να το επισκεφτεί, θα γνωρίσει κάποια άτομα τα οποία έχουν καταγωγή απο αυτό τον τόπο, και καθώς μαθαίνει περισσότερα πράγματα, μετά απο μια στιγμή συνειδητοποιεί ότι θα έρθει σε δύσκολη κατάσταση μετά απο συνεχόμενα συμβάντα, και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο να σώσει τον δικό του άνθρωπο η να μπεί η ψυχή του σε κάτι πέρα απο άνθρωπο και ζώο.

” Μπορείτε παρακάτω να δείτε φωτογραφίες backstage απο τα γυρίσματα της ταινίας:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ