14.4 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τέλος η LIVE εικόνα από Ελάτη και Περτούλι…!

Δε θα ξαναδείτε LIVE εικόνα πλέον από την περιοχή της Ελάτης και του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, καθώς ο φίλος και συνεργάτης μας Χρήστος Δημητρούλης, διέκοψε την λειτουργία των καμερών, αφού δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και την επίσημη πολιτεία.

- Advertisement -

Δεν έγινε ποτέ κατανοητό πόσο σημαντική ήταν η λειτουργία των καμερών, καθώς έμπαιναν μέσα χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και υπήρχε LIVE ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Το trikalaola.gr φιλοξενούσε τις LIVE κάμερες και υπήρχε στενή συνεργασία με το elativcam και τον Χρήστο Δημητρούλη και πολλά ρεπορτάζ τα κάναμε μαζί.

Τώρα πλέον θα στρέψουμε και εμείς το ενδιαφέρον μας σε άλλες περιοχές των Τρικάλων και της γειτονικής Καρδίτσας, εκεί που θα υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο.

Ο Χρήστος Δημητρούλης έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook που αναφέρει τα εξής:

– Με θλίψη σάς ανακοινώνω την διακοπή λειτουργίας του elaticam…
Πέρασαν 8 χρόνια πού από το μπαλκόνι τού σπίτιου χαζεύοντας το χιόνι που έπεφτε γεννήθηκε η ιδέα και το ερώτημα γιατί αυτό το όμορφο τοπίο να μην το βλέπει όλος ο κόσμος..
Από τότε ως και τώρα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις με αμέτρητες δοκιμές ξενύχτια και έρευνες έφτασα στο σήμερα όπου με μεγάλο πόνο καρδιάς εγκαταλείπω αυτή την προσπάθεια..
Οι δυσκολίες τίς εποχής δεν επέτρεψαν την συντήρηση της προσπάθειας αυτής.. ίσως δεν υπήρχε και το απαραίτητο θράσος για να υπάρξουν έσοδα.. αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός..
Καλά λόγια δεν ακούσα ποτέ ίσα ίσα ένα σωρό εμπόδια από διάφορες πλευρές ώστε να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο..
Τελικά ίσως να μήν είχε ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή αυτού τού είδους η προβολή και γι αυτό κανείς δεν χτύπησε την πόρτα να ρωτήσει το γιατί το κάνεις αυτό πώς το κάνεις είναι βιώσιμο??
Τελικά δεν ήταν βιώσιμο και έφτασε το τέλος του..
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα Ζάχο και τούς αδερφούς Πολυγένη όπου ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή με οποιοδήποτε κόστος..
Καλή αντάμωση εκεί έξω πλέον ως απλός επισκέπτης τής περιοχής..

(Χρήστος Δημητρούλης)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ