19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Πρέπει να νικήσουμε τον Φάρο»

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Φώτης Τακιανός εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα των Τρικάλων, τονίζοντας στη συνέχεια πως οι Θεσσαλοί θα πρέπει να νικήσουν τον ΓΣΛ-Φάρο την επόμενη αγωνιστική.

- Advertisement -

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός:

«Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς είχαμε τέσσερις παίκτες που ενσωματώθηκαν στην ομάδα αργά, αλλά αποφασίσαμε με τους παίκτες να μην το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία για ό,τι γίνει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια στις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές να δηλώνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά ή κάτι μας πειράζει.

Είναι θετικό το γεγονός ότι μείναμε στο παιχνίδι για 40 λεπτά και ασφαλώς θα πρέπει να γίνει μια διαχείριση για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Μας περιμένει ένα must win παιχνίδι με αντίπαλο τον Φάρο την επόμενη αγωνιστική. Θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Τελειώνοντας θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούν να μας κάνουν υπερήφανους στους αγώνες που έρχονται».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ