27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα σημάδια της καθημερινότητας που αποδεικνύουν οτι δεν σ’ αγαπάει!!!

Τα σημάδια της αδιαφορίας συνήθως δεν θέλουμε να τα παραδεχτούμε ή κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε. Ωστόσο θεωρώ οτι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του λαμβάνοντας το ενδιαφέρον που του αναλογεί.

- Advertisement -

Από τους φίλους του, από τους γονείς του, από τα παιδιά του αλλά κυρίως από τον/την σύντροφο – σύζυγό του.

Δυστυχώς η συμπεριφορά των ανθρώπων προδίδει πάντα τα αληθινά συναισθήματα, τα οποία όμως δεν είμαστε συνήθως σε θέση να κατανοήσουμε. Είτε γιατί έχουν περάσει τα χρόνια και ορισμένα πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα, είτε γιατί δεν έχουμε χρόνο, είτε γιατί δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε οτι ο άνθρωπός μας δεν ενδιαφέρεται πια για εμάς.

Πάντως τα σημάδια είναι κατά τη γνώμη μου συγκεκριμένα και δεν κάνουν λάθος.

1.Έχει σταματήσει να σε κοιτάζει στα μάτια.

Δεν σε κοιτάζει πια μέσα στα μάτια, με ζεστασιά, με αγάπη, με εκείνη τη τρυφερή ματιά που σε κοιτούσε τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλά πραγματικά δεν είναι. Είναι… απλά σημαντικό και δείχνει πάρα πολλά για τη σχέση σας αλλά και για τα συναισθήματα του συντρόφου σας ή και για τα δικά σας (αν έχετε εσείς σταματήσει να τον κοιτάζετε μέσα στα μάτια).

2. Δεν ενδιαφέρεται για το αν πεινάς, διψάς ή κρυώνεις.

Τραγικό και όμως συμβαίνει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Να αδιαφορεί για τις δικές μας ανάγκες και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνει (ακόμα χειρότερο). Σ’ αυτή την περίπτωση είναι σαφές οτι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σαν να μην υπάρχεις.

3. Ξεχνάει να κάνει αυτά που τους ζητάς και που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου.

Κάποτε που ήθελε… όλα τα έκανε… και μάλιστα με καμάρι. Έβαφε τοίχους, έφτιαχνε βρύσες που έσταζαν και γενικά τα κατάφερνε με όλα. Τώρα απλά αδιαφορεί, του λες κάτι σήμερα και το κάνει σ’ ένα χρόνο.

4. Δεν σου αγοράζει δωράκια για τη γιορτή ή τα γενέθλιά σου.

Είναι δείγμα αδιαφορίας και οι δικαιολογίες περί έλλειψης χρημάτων δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Ο άνδρας που αγαπάει και νοιάζεται για τη γυναίκα του θα ψάξει και θα εντοπίσει κάτι που ξέρει οτι της αρέσει, ανάλογα με το μπάτζετ του, ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.

5. Έχει πάψει να σε θαυμάζει που τα φέρνεις όλα βόλτα με μεγάλη επιτυχία.

Συνήθισε πλέον οτι είσαι πολύεργαλείο και δεν έχει λόγο να δείχνει θαυμασμό. Θεωρεί οτι είσαι παραγραμματισμένη για όλα όσα κάνεις καθημερινά.

Πως να στο πω ….Δεν του κάνει εντύπωση…

6. Δεν σου κρατάει την πόρτα του ασανσέρ για να βγεις.

Εδώ τώρα είναι αδιαφορία και αγένεια μαζί. Το γεγονός οτι ένας άνδρας βγαίνει πρώτος από το ασανσέρ και αφήνει την πόρτα να πέσει πάνω σου δείχνει ξεκάθαρα οτι δεν σ’ αγαπάει και φυσικά οτι μεγάλωσε χωρίς τρόπους.

7. Δεν σε φιλάει…δεν σε αγκαλιάζει….

Οι άνθρωποι που δεν αγγίζονται γρήγορα ξεχνιούνται. Έτσι ξέρω εγώ…οπότε αν δεν νιώθει την ανάγκη να νιώσει το σώμα σου, το δέρμα σου, τη μυρωδιά σου… τότε μάλλον όλα έχουν τελειώσει…Δυστυχώς έτσι είναι. Μόνο μια δυνατή σφιχτή αγκαλιά από εκείνες που νομίζεις οτι θα πνιγείς δείχνει αγάπη.

Αν έχετε δίπλα σας σύντροφο ή σύζυγο που κάνει όλα όσα περιέγραψα παραπάνω καλύτερα να φύγετε τρέχοντας…Συνήθως αυτά τα μοντέλα δεν παίρνουν βελτιώσεις…

toimerologio.me

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ