16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Την Κυριακή ο 18ος Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος Τρικάλων

Διεξαγωγή 18ου Λαϊκού Ποδηλατικού Γύρου Τρικάλων την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00 π.μ. Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ο Πρωινός Λόγος, ο Δήμος Τρικκαίων και η Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.
Την Κυριακή 11/05/14 και ώρα 12:00 π.μ. από την πλατεία Χατζηπέτρου θα δοθεί η εκκίνηση του 18ου Λαϊκού Ποδηλατικού Γύρου Τρικάλων αποστάσεως περίπου 9 χλμ με διαδρομή:
Αφετηρία: Πλατεία Χατζηπέτρου – Ασκληπιού (προς το Σ.Σ.) – Συγγρού (κατεύθυνση προς π. Φυλακές) – Καρδίτσας ( στα φανάρια δεξιά) –Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων – Δεξιά στη νέα Περιφερειακή οδό (στα φανάρια δεξιά) προς Καρυές – αριστερά προς Καρυές παράπλευρος των ΤΕΦΑΑ και δεξιά από το χώρο της εμποροπανήγυρης και οδεύοντας προς το Ληθαίο ποταμό – Γέφυρα αυτού ( επί της Καρδίτσας) – Καποδιστρίου – Ασκληπιού – Τερματισμός: Πλατεία Χατζηπέτρου.
Καλούμε όλα τα δημοτικά σχολεία , γυμνάσια και λύκεια όπως και όλους τους δημότες ανεξαρτήτου ηλικίας να λάβουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο των Τρικάλων.
Επίσης καλούμε και τους φίλους των παλαιών ποδηλάτων ‘ματρακάδων’ να παραβρεθούνε και αυτοί στην εκδήλωση.
Ο Γύρος των Τρικάλων έχει γίνει θεσμός προβάλλοντας το αθλητικό πνεύμα , την αγάπη για το περιβάλλον και περνώντας ένα μεγάλο μήνυμα ότι το ποδήλατο και ειδικά μέσα στην πόλη των Τρικάλων είναι το κυρίαρχο μέσον μεταφοράς !
Δικαίωμα συμμετοχής:
Όλοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον αγώνα από ηλικίες 8 ετών και πάνω, πάντα με την χρήση προστατευτικού κράνους.
Σημείωση: Δεν λαμβάνουν μέρος αθλητικά ποδηλατικά σωματεία. Ο αγώνας είναι ανεξαρτήτων.
Απονομές:
Η πρώτη τριάδα Ανδρών και η πρώτη τριάδα Γυναικών θα λάβουνε αναμνηστικές πλακέτες και δίπλωμα. Όλοι οι υπόλοιποι θα λάβουν διπλώματα ανεξαιρέτως θέσεως. Ακόμη, όλοι θα μπούνε στην κλήρωση για ποδήλατα δωρεάν των χορηγών.
Εγγραφές:
οι εγγραφές θα γίνονται μια ώρα πριν τον αγώνα στην πλατεία Χατζηπέτρου όπου θα πάρουνε και αριθμό συμμετοχής.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ