23 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τι έβγαλε η κάλπη για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων

Μπορεί συνήθως η εκλογή εκπροσώπων ιατρών και εργαζομένων για το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Τρικάλων να είναι συνήθως μια τυπική υπόθεση, αλλά η σημερινή είχε ενδιαφέρον! Η πληθωρική παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη έφερε μια διαφορετική εικόνα στις εκλογές.
Και αυτό διότι επί της ουσίας είχαν χωριστεί στους «Παρθενηκούς» και τους «αντιΠαρθενηκούς». Όσο αφορά τον εκπρόσωπο των γιατρών, έστω και για λίγους ψήφους νίκησε η πλευρά των δεύτερων!
Ο Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Σπύρος Περίφανος με 43 ψήφους υπέρ έναντι 39 του Καρδιολόγου Βασίλη Λάσχου, επικράτησε σε μια εκλογική διαδικασία όπου υπήρξαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια. Με άλλα λόγια στις… λεπτομέρειες θα μπει στο Δ.Σ. ο κ. Περίφανος και αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα έχει επιπλέον αντιπολίτευση ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Παρθένης.
Όσο αφορά τώρα τους εργαζομένους, η… ενωτική  Σταυρούλα Κόσσυβα με τη σαρωτική της επικράτηση, έφερε την… ισοπαλία και την για τον διοικητή αφού από τους 486 που ψήφισαν πήρε 271 ψήφους, ενώ ακολούθησε με αρκετή διαφορά στην δεύτερη θέση ο Ηλίας Τσιμπίδας με 112 και η Ματίνα Κούκια με 74. Ενώ υπήρξαν και 13 λευκά και 12 άκυρα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ