26.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τι νέο φέρνει η Microsoft στα Windows 10

Ένα νέο χαρακτηριστικό δοκιμάζει η Microsoft στα Windows 10, που θα επιτρέπει στους χρήστες του λειτουργικού συστήματος να μεταβάλουν ευκολότερα τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας του υπολογιστή τους.

- Advertisement -

Σήμερα, για να προβεί κάποιος σε σχετική αλλαγή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το interface του πίνακα ελέγχου και να πλοηγηθεί στο κατάλληλο υπομενού, όπου θα αντικρίσει μια -όχι και τόσο σαφή- λίστα επιλογών.

Οι έμπειροι χρήστες Windows ίσως έχουν συνηθίσει τη διαδικασία, όμως αυτή δεν παύει να είναι περίπλοκη για πολλούς άλλους.

Η Microsoft σκοπεύει να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα ενσωματώνοντας στο λειτουργικό σύστημα μια μπάρα ελέγχου του συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την παρακάτω εικόνα, θα είναι προσβάσιμη μέσω της γραμμής εργασιών και η λειτουργία της θα είναι εύκολα κατανοητή.

Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, το νέο αυτό χαρακτηριστικό υπάρχει στο τελευταίο δοκιμαστικό build των Windows 10 [15014], ενώ αναμένεται να διατεθεί επίσημα σε όλους τους χρήστες με το Creators Update, που αναμένεται την άνοιξη του 2017.

πηγη:http://www.aftodioikisi.gr

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ