7.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι να βάλεις τα Χριστούγεννα αν δεν είσαι τύπος του φορέματος!

Με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας μπορούμε με άνεση πλέον να πούμε ότι δεν είναι καθόλου υποχρεωτικό να φοράς φόρεμα σε μια επίσημη εκδήλωση. Παρόλα αυτά, πολλές φορές νιώθουμε ότι, κατά την γιορτινή περίοδο, αυτό είναι που προωθούν τα περισσότερα μαγαζιά. Σκέψου πόσα περισσότερα μίνι και βελούδινα φορέματα αγοράζονται τις γιορτές σε αντίθεση με τις επίσημες ολόσωμες φόρμες- και, πραγματικά, ποια δεν προτιμά την άνεση μιας ολόσωμης φόρμας;

- Advertisement -

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές για όσες από εμάς απαντάμε ναι στην παραπάνω ερώτηση, απλώς χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για να βρούμε ένα κομμάτι που πραγματικά αξίζει. Εδώ σου έχω μαζέψει τα top picks του ntynomai.gr :

Παντελόνα

Τι ποιο άνετο από το να φοράς μια παντελόνα όταν οι περισσότερες κοπέλες στο πάρτυ είναι σαν εγκλωβισμένες σε στενά φορέματα. Η παντελόνα, σε συνδυασμό με το κατάλληλο ψηλοτάκουνο, αναδεικνύει τα πόδια σου ανεξαρτήτως του τύπου σώματός σου. Προτίμησε τις ψηλόμεσες και αρκετά μακριές, ώστε να κρύβουν το παπούτσι, για έξτρα πόντους ύψους!

Γυναικεία Παντελόνα Βελούδο Toi-Moi
Παντελόνα με καφέ τύπωμα
Toi & Moi Παντελόνα από βελούδο

Σακάκι/Ταγιέρ

Μπορεί να το έχεις συνδέσει με το γραφείο, όμως έχω να σου πω ότι δεν υπάρχει πιο σέξυ σύνολο από το μονόχρωμο ταγιέρ. Και, μάλιστα, μπορείς να το φορέσεις με την αγαπημένη σου μπλούζα με ντεκολτέ, ένα μακρύ κόσμημα στο λαιμό σου και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο για να λάμψεις στις γιορτές!

MUSANI COUTURE Ταγιέρ

Ολόσωμη φόρμα 

Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, η ολόσωμη φόρμα είναι ό,τι πιο άνετο και σικάτο κυκλοφορεί μετά το φόρεμα. Και, βέβαια, έχει την τιμητική της στις γιορτές! Μονόχρωμη, εμπριμέ, με ανοιχτή πλάτη ή σκίσιμο στο πόδι, είναι η κατάλληλη επιλογή, από το οικογενειακό γεύμα έως την γιορτινή έξοδο με φίλους.

Σικάτη ολόσωμη φόρμα για κομψή βραδινή εμφάνιση
Toi & Moi Ολόσωμη φόρμα

Κορμάκι

Αν, παρόλη την προσπάθειά μου, δεν σε έπεισα και αποφασίσεις να φορέσεις εν τέλει το αγαπημένο σου τζιν για το ρεβεγιόν, μπορείς να το κάνεις πιο καλό συνδυάζοντάς το με ένα κορμάκι σε πιο επίσημη φόρμα. Οι βελούδινες και οι σατέν υφές είναι προτιμώμενες και, με μερικές χρυσές πινελιές, γίνονται το ιδανικό holiday outfit.

Κορμάκι
Μπλούζα με βολάν στα μανίκια

Ό,τι και να επιλέξεις, φρόντισε να είσαι άνετη και ο εαυτός σου γιατί ο χορός θα είναι ατελείωτος και το ποτό επίσης. Να περάσεις τέλεια όπου και να είσαι! Χρόνια πολλά!! 

ntynomai.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ