19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτα σφοδρή χιονόπτωση στα πεδινά των Τρικάλων-ξεπέρασε τους 30 πόντους! (βίντεο-46 φωτό)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σφοδρή και πολύ πυκνή χιονόπτωση που άρχισε στα πεδινά του Νομού Τρικάλων και μέσα στην πόλη. Το ύψος του χιονιού τη στιγμή της ανάρτησης έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους και πάει σύντομα για το μισό μέτρο!

- Advertisement -

Σε όλα τα ορεινά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όπως δήλωσε στο trikalaola.gr μόλις τώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης που συντονίζει το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

“Προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το Εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό με χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, δηλ. την ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας και Τρικάλων-Καρδίτσας, ενώ σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο χρειάζονται αλυσίδες. Στην περιοχή του αυχένα Καστανιάς Καλαμπάκας το ύψος του χιονιού έφτασε τα δύο μέτρα, ενώ στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου το 1 μέτρο και 20 εκ.”.

Το trikalaola.gr πραγματοποίησε το μεσημέρι ένα οδοιπορικό στα πεδινά διαμερίσματα με την σφοδρή και πολύ πυκνή χιονόπτωση και κατέγραψε βίντεο και φωτογραφίες.

Επίσης, στη σελίδα του trikalaola.gr στο facebook ΕΔΩ, έχουμε ανεβάσει διάφορα βιντεάκια.

Αυτή τη στιγμή η σφοδρή χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με το θερμόμετρο να είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου και αν συνεχίσει όλο το βράδυ το πρωί το ύψος του χιονιού θα πλησιάζει το ένα μέτρο!


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ