22.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων Τρικάλων

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

- Advertisement -

                                  Χουντική επέτειος     

                   Πώς «υποδέχτηκαν» τα Τρίκαλα

                          την 21η Απριλίου 1967;

 

Οι μαύρες επέτειοι δεν πρέπει να ξεχνιούνται.

Την Κυριακή 21-4-2019 και ώρα 7 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως), 52 χρόνια μετά, ξεφυλλίζουμε την ιστορία και συζητάμε πώς «ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ» τα Τρίκαλα την 21η Απριλίου. Πρώτος αφηγητής θα είναι ο Γραμματέας των Λαμπράκηδων του Νομού. Θα συνεχίσουν κι άλλοι. Καλούνται όλοι όσοι έζησαν τα γεγονότα να μας τα αφηγηθούν.

Θ’ ακούσουμε τους παλιούς, θα θυμηθούν όσοι τα έζησαν παιδιά και θα μάθουν οι νεότεροι, που τότε ήσαν αγέννητοι.

    Μπορεί και τώρα επί κοινοβουλευτικής δημοκρατίας να κατακρεουργούνται τα οικονομικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού απ’ τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.

Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες οι μαύρες επέτειοι που μας θυμίζουν οδυνηρά γεγονότα που συνέβησαν στο κορμί της Ελλάδας, που κανείς δεν δικαιούται να ξεχνά.

Η 21η Απριλίου 1967 υπήρξε μια αποφράδα ημέρα για τον ελληνικό λαό. Η αναιμική μετεμφυλιακή δημοκρατία καταλύθηκε πραξικοπηματικά και για 7 χρόνια εγκαθιδρύθηκε μια ξενοκίνητη ανοιχτή δικτατορία που βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι.

Τα τανκς κατέβηκαν στους δρόμους και τα στόματα των πολιτών φιμώθηκαν, ενώ διώχτηκαν, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν χιλιάδες Έλληνες.

Η μπότα της χουντικής τυραννίας έπεσε βαριά και στην πόλη μας, τα Τρίκαλα.

Η μνήμη κρατά ζωντανό το παρελθόν και διδάσκει στο παρόν και το μέλλον!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνάντηση Π. Βράντζα με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

 

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή Καρδίτσας Παναγιώτας Βράντζα  με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Τα κύρια θέματα συζήτησης αφορούσαν, το αίτημα μετάταξης στο δημόσιο των υπαλλήλων της πρώην Αγροτικής Τράπεζας και λειτουργικά θέματα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ).

 

Η Υπουργός, για το πρώτο ζήτημα, ανέφερε ότι υπάρχουν νομικά και  δημοσιονομικά κωλύματα, τα οποία καθιστούν αδύνατη τη λήψη πολιτικής πρωτοβουλίας από πλευράς του Υπουργείου. Ταυτόχρονα επανέλαβε τα όσα έθεσε στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία τουΣυλλόγουΕργαζομένωνΤράπεζας ΑγροτικήςΠειραιώς (ΣΕΤΑΠ).

 

Το δεύτερο θέμα αφορούσε την ανάγκηγια νέορυθμιστικό πλαίσιοστηδιαδικασία απόδοσης ΑΜΚΑ μέσωτης πλατφόρμας από τα ΚΕΠ , ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και οισοβαρές επιπτώσεις που αυτά επιφέρουνσεΈλληνες και αλλοδαπούς πολίτες. Η Υπουργός επεσήμανεότιέχειήδηξεκινήσεισυνεργασία μεταξύτου ΥπουργείουΔιοικητικήςΑνασυγκρότησης και του ΥπουργείουΕργασίας για την επίλυσητουζητήματος, καθώςείναι στην αρμοδιότητα τηςΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησηςΚοινωνικήςΑσφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

 

Τέλος, έγινεειδική αναφοράστο ν. 4606/2019 και την Εθνική στρατηγική για την Κωδικοποίηση και Αναμόρφωση της Ελληνικής νομοθεσίας.Η καλή νομοθεσία και η κωδικοποίησή της, κατοχυρώνει το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΝΟΔΕ Τρικάλων: Ορισμός Νομικών Συμβούλων Εκλογικών Αντιπροσώπων

 

Για την υποστήριξη των εκλογικών διαδικασιών στο Νομό Τρικάλων, όπως αυτές ορίζονται από την Κεντρική Διοίκηση του Κόμματος, για την επίλυση τυχόν θεμάτων νομικής φύσεως κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και για την εκπαίδευση των εκλογικών αντιπροσώπων της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Τρικάλων, η ΝΟΔΕ Τρικάλων όρισε τους παρακάτω δικηγόρους ως νομικούς συμβούλους των εκλογικών αντιπροσώπων:

 

  1. Παναγιώτης Βούλγαρης: Συντονιστής των νομικών συμβούλων του Ν. Τρικάλων, Νομικός σύμβουλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στο Ν. Τρικάλων και Νομικός σύμβουλος των εκλογικών αντιπροσώπων της ΔΗΜΤΟ Πύλης.

 

  1. Δημήτρης Μπέλτσιος: Νομικός σύμβουλος των εκλογικών αντιπροσώπων της ΔΗΜΤΟ Τρικκαίων.

 

  1. Μαρία Φροσυνάκη: Νομικός σύμβουλος των εκλογικών αντιπροσώπων της ΔΗΜΤΟ Μετεώρων.

 

  1. Λίλια Σπυροπούλου: Νομικός σύμβουλος των εκλογικών αντιπροσώπων της ΔΗΜΤΟ Φαρκαδόνας.

 

ΝΟΔΕ ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

‘Ελληνα πολίτη

Σε καλούμε την Κυριακή 21/04/2019 ώρα 18:00-20:00 στην σταθερή μας δράση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας να ενημερωθείς με αποδείξεις και στοιχεία για το πώς θα πάρουμε                                                                             την ζωή στα χέρια μας και την αξιοπρέπειά μας.

 

Θα έχουμε την τιμή να παραβρίσκονται και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του πολιτικού φορέα του ‘Εθνους των Ελλήνων.

 

ΕΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ευτυχώς τα Τρίκαλα θα συνεχίσουν να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ
Αφήστε κάποιους άλλους να ψάχνουν και να φαντασιώνονται λακούβες…
Δείτε περισσότερα στο βίντεο:
Παναγιώτης Πιλάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων
με την Επανεκκίνηση του Δημήτρη Παπαστεργίου
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ