19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγκληματολογική Ομάδα της ΕΛΑΣ έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του δολοφονηθέντος ηλικιωμένου στα Τρίκαλα (βίντεο-20 φωτό)

Ειδική Εγκληματολογική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας (Τμήμα Εξερευνήσεων Υ.Ε.Ε.Β.Ε.) από την Θεσσαλονίκη, κλήθηκε σήμερα να εξετάσει εξονυχιστικά το σπίτι του 83χρονου Δημήτριου Αχ. Νταμάγκα στη Ζηλευτή Τρικάλων, που δολοφονήθηκε άγρια από τον επίδοξο ή επίδοξους διαρρήκτες-δολοφόνους, με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι κυρίως.

- Advertisement -

Πιθανολογείται πως τα χτυπήματα έγιναν με λοστό ή ρόπαλο που έφεραν μαζί τους οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Στα πλάνα του βίντεο του trikalaola.gr φαίνεται καθαρά πως οι δράστες έσπασαν τα ξύλινα πατζούρια του αριστερού παραθύρου δίπλα από την κεντρική πόρτα του σπιτιού, άνοιξαν το παράθυρο και εισήρθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου κοιμόνταν ο άτυχος άνδρας.

Προφανώς χρησιμοποίησαν την βία για να μπορέσουν να αποσπάσουν ενδεχομένως χρήματα ή αντικείμενα, ή ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αντισταθεί και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ήταν άμεσες και ήδη έχουν προσαχθεί άτομα προς ανάκριση στην Δ.Α. Τρικάλων.

Ο 83χρονος ήταν πολύ καλά στην υγεία του και ήταν πολύ κοινωνικός στο χωριό, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ενώ τον περιγράφουν σαν ένα φιλήσυχο άτομο.

Δείτε το αρχικό δημοσίευμα του trikalaola.gr ΕΔΩ και το 2ο δημοσίευμα με το βίντεο ΕΔΩ.

Τώρα δείτε τα πλάνα από τον εξονυχιστικό έλεγχο της Εγκληματολογικής Ομάδας και ανδρών της Ασφάλειας Τρικάλων, με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Δημήτριο Μήτραινα.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ