18.8 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρονικές εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη νέα Σχολική Χρονιά 2018-19. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για εγγραφές από την περσινή χρονιά πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά  και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών  που επιθυμούν να εγγράψουν, να ανανεώσουν την εγγραφή ή να μετεγγράψουν τα παιδιά τους σε οποιαδήποτε τάξη των ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.  Για την ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητα τα στοιχεία και οι κωδικοί που έχει ο γονέας-κηδεμόνας στο  TaxisNet (οι ίδιοι κωδικοί που κάνουμε την φορολογική μας δήλωση).

- Advertisement -

Επειδή παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες στην συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι γονείς μπορούν να προσέλθουν, έχοντας μαζί τους κωδικούς του TaxisNet, τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 12:30 και μέχρι στις 30 Μαΐου 2018 στο κτιριακό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στην Μπάρα για να κάνουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων λειτουργούν οι τομείς:

Τομέας  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ :

  • Ειδικότητα: Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

Τομέας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ :

  • Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
  • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
  • Τεχνικός Οχημάτων
  • Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Τομέας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ:

  • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων που βρίσκεται στην περιοχή της Μπάρας καθώς και στο τηλέφωνο 24310 28977.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ