18.6 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Διεύθυνση του ΟΑΕΔ στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, παρουσία αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Συλλόγου. Σε αυτή συμμετείχαν και ο διευθυντής του ΟΑΕΔ Τρικάλων κ. Βασίλης Τσίπας, καθώς και ο σύμβουλος εργοδοτών του ΟΑΕΔ Τρικάλων κ. Απόστολος Κωστούλας.

- Advertisement -

Τα δυο στελέχη ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των εμπόρων για σειρά προγραμμάτων που τρέχουν ή αναμένεται να τρέξουν και τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε μικρομεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου να προχωρήσουν σε προσλήψεις ανέργων. Απάντησαν δε σε ερωτήσεις και απορίες που έθεσαν τα μέλη της διοίκησης του ΕΣΤ και της Ομοσπονδίας, δίνοντας σαφείς κατευθύνσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας ευχαρίστησε θερμά τα δυο στελέχη και σημείωσε ότι «εγκαινιάζεται μια νέα εποχή, πιο στενής και πιο ουσιαστικής συνεργασίας του ΕΣΤ με τον ΟΑΕΔ, με στόχο την ακόμη καλύτερη αξιοποίηση νέων προγραμμάτων και την άμεση ενημέρωση των επιχειρήσεων για τα προγράμματα που τρέχουν».


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ