20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το Γαρδικάκι υποδέχτηκε την «Πάντων ελπίς» (32 ΦΩΤΟ)

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την το απόγευμα της Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού προϋπάντησε στην διάβαση στο Γαρδικάκι το πιστό αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Η Μόνη των πάντων ελπίς».

- Advertisement -

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας ήρθε από την  Ιερά Μονή Αγία Μόνη των Κηθύρων, όπου εκεί βρίσκεται και η ιερά Εικόνα της Παναγίας με μεγάλη ιστορική βαρύτητα και την μετέφερε ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος.

Μετά το πέρας της υποδοχής, με ευλάβεια κλήρος και λαός, συνόδευσε την Ιερά Λιτανεία της Παναγίας προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου.

Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Ενώ να τονίσουμε ότι καθημερινά και μέχρι την Κυριακή θα υπάρχει πλήθος λατρευτικών εκδηλώσεων. Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για την τάξη φρόντισε ο εφημέριος του Ιερού Ναό του Αγίου Γρηγορίου π. Βασίλειος Μπούκης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ