18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων έκοψε την πίτα και θύμισε παλιές καλές εποχές! (βίντεο-120 φωτό)

Μία βραδιά που τα είχε όλα η χθεσινή (Πέμπτη 24-1-2019), για το Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων, όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Φρούριο, σε μια κατάμεστη αίθουσα εντός και εκτός, καθώς ο κόσμος δεν χωρούσε…

- Advertisement -

Αυτό αποδεικνύει πως ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα για κάτι το διαφορετικό που υπάρχει ανανέωση και νέες ιδέες. Στις επερχόμενες εκλογές το μόνο σίγουρο είναι, σύμφωνα με όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι το ποσοστό που θα πάρει το ΚΙΝ.ΑΛ. θα αγγίζει ή θα ξεπεράσει τον διψήφιο αριθμό και θα έχει τον πρώτο λόγο στην δημιουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας που θα προκύψει, εφόσον θα προταθεί και από ποιον… καθώς κανένα κόμμα δε φαίνεται να συγκεντρώνει τα ποσοστά αυτοδυναμίας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Γραμματέας του Κινήματος κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος έχει πολύ καλό πολιτικό λόγο και με τον αέρα της ανανέωσης χαιρέτισε τους παρευρισκομένους. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων.

Το πρώτο κομμάτι της πίτας ήταν αφιερωμένο στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου και με το άκουσμα ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος σε όλους και στο τέλος οι πιο πολύ έσπευσαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον κ. Χριστοδουλάκη.

Το trikalaola.gr κατέγραψε βίντεο και 120 φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ