28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Νεοχώρι σήκωσε την κούπα 60 ΦΩΤΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Διγενής Νεοχωρίου κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων.Στην παράταση κρίθηκε ο 44ος τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

- Advertisement -

Ο Διγενής νίκησε 1-0 τον Βράχο Καστρακίου με γκολ του Τσαλάκου στο 111΄ και για δεύτερη σερί χρονιά κατακτά το κύπελλο. Συνολικά η ομάδα της Οιχαλίας με αυτό το κύπελλο έφτασε τα πέντε στην διοργάνωση σε επτά συμμετοχές σε τελικούς.Ενώ η ομάδα του Καστρακίου δεν τα κατάφερε ούτε στην τρίτη συμμετοχή της σε τελικό να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ελάχιστοι οι φίλαθλοι που προσήλθαν στον τελικό, δεν ξεπέρασαν τους 300 σε μια βροχερή μέρα .
Στο 101΄αποβλήθηκε ο Σαρακατσάνος του Νεοχωρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διγενής Νεοχωρίου (Σαρακατσάνος Αχ.): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αετόπουλος, Κατσαμάγκας (91΄Τσαλάκου), Σκόνδρας, Τσικρικάς (113΄Κακάλιας), Κολοβός, Αμπαδιωτάκης (118΄Ζήσης).

Βράχος Καστρακίου (Αλμπάνης Γ.) : Μπόμπολας, Αλμπάνης, Γκουζιώτης (113΄Μπαλαγιάννης), Γιάννης, Κεχαγιάς, Μπαούτης, Σιούτας, Γιαννούλας, Γραβάνης, Ρόμπος, Χασιώτης.

Ο αντίπαλος στην επόμενη φάση

Την Τετάρτη 28/03/2019 και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (αίθουσα Ε.Ε.) η κλήρωση της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-18. Ο Διγενής θα κληρωθεί αντίπαλος με μια κυπελλούχο από τις ΕΠΣ:

Ευρυτανίας (Βελούχι Καρπενησίου)

Θεσσαλίας/Μαγνησία (Νίκη Βόλου)

Καρδίτσας (Α Ο Σελλάνων)

Λάρισας (Παίζουν την Τρίτη 27/3 Αχιλλέας Φαρσάλων-Οικονόμος Τσαριτσάνης)

Φθιώτιδας ( Α Ο Καλαποδίου)

Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ