17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Φλαμούλι έτοιμο για νέα νίκη

Με την 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος γύρος των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Τρικάλων ομάδα του Φλαμουλίου θα φιλοξενήσει στην έδρας της, στις 5 μ.μ. την Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας.
Η ομάδα του Τάκη Ρούσα θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε με τον τρόπο αυτό να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή έχει 4 βαθμούς, αν νικήσει την ομάδα της Θεσπρωτίας τότε φτάνει στους 7 και επί της ουσίας τους πετά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης, αφού θα μείνουν στην 1η θέση.
Βέβαια κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, για το λόγο αυτό στο Φλαμούλι επιθυμούν να υπάρχει η στήριξη των φιλάθλων, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπουν δυνατά και να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα το Φλαμούλι είναι το φαβορί, αλλά δεν αρκεί να το λέει κάποιος, στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι αυτό που γίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι οι εκτιμήσεις ή οι διαθέσεις.
Ρούσας: Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο
Κρίσιμο και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Φλαμουλίου στα Μπαράζ ανόδου κι ο Τάκης Ρούσας χαρακτήρισε επικίνδυνη τη Δόξα Γαρδικίου
Μιλώντας για την παρουσία του ΑΟΦ στα Μπαράζ, ο προπονητής της ομάδας έδωσε ένα ξεκάθαρο στίγμα με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «διάλογος» :«Φέτος, πράγματι κινούμαστε με μεγαλύτερη σιγουριά μέσα στα γήπεδα, σίγουρα έπαιξε ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση η περσινή μας εμπειρία, αλλά θεωρώ πως είμαστε και πιο ώριμοι ως ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Κάναμε μια καλή αρχή αν και θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα καλύτερη βγάζοντας και ξεκινώντας με νίκη μέσα στα Γιάννενα. Δεν τα καταφέραμε από ατυχείς συγκυρίες, πήραμε όμως το πιο κρίσιμο ματς (νίκη επί Σιναράδων) κι έχουμε προβάδισμα χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα γιατί ό,τι κι αν γίνει στον α γύρο, είναι βέβαιο πως η πρωτιά και η άνοδος θα κριθούν στα τελευταία παιχνίδια. Πάμε λοιπόν βήμα-βήμα και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε την Τετάρτη μέσα στο γήπεδό μας . Θέλουμε να κάνουμε το δύο στα δύο όμως θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή γιατί όπως τόνισα στα παιδιά η Δόξα Γαρδικίου μετά την αφλογιστία των 2 πρώτων αγωνιστικών , θα έρθει στα Τρίκαλα να τα παίξει όλα για όλα , θα ψάξει νίκη για να μείνει μέσα στο κόλπο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και δεν είναι εύκολος κι ο αντίπαλος γιατί θα πρέπει να θυμίσω πως ακόμα και στην ήτα της πρεμιέρας η ομάδα της Θεσπρωτία έπαιξε στα ίσα τους Σιναράδες και δέχτηκε τα δύο γκολ μετά το 70’ ενώ μέχρι τότε είχε πολύ καλή παρουσία. Βασίζεται σε ένα κορμό έμπειρων παικτών, ενώ έχει καλή επιθετική γραμμή έστω κι αν αυτό δεν φάνηκε στα 2 πρώτα παιχνίδια. Έχει πάντως και τρωτά σημεία που θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε τη 2η νίκη. Πρέπει λοιπόν να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο να μην δώσουμε δικαιώματα και χρειαζόμαστε σ’ αυτή την προσπάθεια και την στήριξη των Τρικαλινών φιλάθλων για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα». Για το στοίχημα της ανόδου πάντως ο τεχνικός του ΑΟΦ δεν έκανε νύξη, έσπευσε ωστόσο να υπενθυμίσει πως «η ομάδα πάει βήμα-βήμα στα Μπαράζ, θα επιδιώξουμε να πάρουμε νίκη και στα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και αν τα καταφέρουμε , τότε θα έχουμε ιδανικές προοπτικές για να κυνηγήσουμε την πρωτιά και την άνοδο στη Γ Κατηγορία. προς το παρόν όμως όλα ακόμα είναι ανοιχτά, παρ’ ότι αποκτήσαμε ένα σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη της περασμένης Τετάρτης».
Η 3η αγωνιστική των μπαράζ
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των αγώνων μπαράζ. Εκτός από τον αγώνα του Φλαμουλίου θα γίνει και το παιχνίδι Σιναράδες – Ανατολή. Ο νικητής του αγώνα αναμένεται να είναι και ο βασικός αντίπαλος της τρικαλινής ομάδας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όπως και να έχει τα δυο παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα είναι σίγουρο ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι αγώνες είναι:
5ος όμιλος
ΑΟ Συναράδων – Ανατολή
Παπαγεωργίου, Γεωργαράς, Καλαμπόκης (Άρτας)
ΑΟ Φλαμουλίου – Δόξα Γαρδικίου
Ζούγρας, Τσιαμπάζης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φλαμούλι 2-1 4
ΑΟ Συναράδωνβ 3-2 3
Ανατολή 0-0 2
Δόξα Γαρδικίου 0-2 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ