17.2 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Το νέο ΔΣ του εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγκάλων-συνάντηση με δήμαρχο

Το νέο ΔΣ του εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγκάλων:

- Advertisement -

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΤΣΙΑΡΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ:ΒΟΓΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΛΑΚΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ

Το νέο Δ.Στου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγκάλων επισκέφτηκε στον Πυργετό τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Κολλάτο και επί της ευκαιρίας συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον οικισμό των Μεσαγκάλων..
ο Κος Κολλάτος δήλωσε ότι δίνει μεγάλη βάση στην καθημερινότητα (αποκομιδή σκουπιδιών,ύδρευση φωτισμός) και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να την καλυτερεύσει …

Μας ενημέρωσε και μας έδειξε μικρομελέτες επικυρωμένες για δύο πλατείες (Ν. Πολιτεία και περιοχή Καράβια)με την υπόσχεση να διαμορφώσει τους παραπάνω χώρους..
Στην συνέχεια ανέφερε ότι σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσαγκάλων θα γίνουν χαλικοστρώσεις σε δρόμους που το πρόβλημα είναι έντονο..
Επίσης τέθηκε θέμα παραλιακού δρόμου ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι το βλέπει και θα το το συζητήσει με την Περιφέρεια,ένα άλλο θέμα είναι η κατασκευή πεζοδρομίου του παραλιακού δρόμου στα Καράβια έχει κάνει ενέργειες για έγκριση από την Κτηματική Υπηρεσία.
Ένα άλλο μεγάλο θέμα επίσης είναι η ασφαλτόστρωση του παραποτάμιου δρόμου και φωτισμός περιοχή Καράβια από το γεφυράκι έως την παραλία,ο Δήμαρχος Κύριος Κολλάτος μας υποσχέθηκε ότι θα το υλοποιήσει..
Ο νέος Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Κύριος Μητσιάκος Φώτης δήλωσε ικανοποιημένος που λύθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε όλα τα χρόνια τον οικισμό το θέμα ύδρευσης όπου φέτος δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κύριο Κολλάτο που τον διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα λύθηκε οριστικά..Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα με την υπόσχεση του Δημάρχου ότι θα είναι δίπλα μας για όλα τα θέματα και ότι μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα μαζί του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ/Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Μητσιάκος Φώτης

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ