24.5 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τριτοκοσμικές συνθήκες στα Μεσάγγαλα…

Χωρίς ρεύμα για τρις ημέρες παρέμεινε ο οικισμός Μεσαγγάλων .
Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι Μεσαγγάλων που κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες το 2017 βίωσαν τέτοιες συνθήκες .
Άνθρωποι τρίτης ηλικίας χωρίς ρεύμα, χωρίς τηλέφωνο κ χωρίς καμία βοήθεια .
Δρόμοι κλειστοί κ η περιοχή φάνταζε κρανίου τόπος.
Η κεντρική οδός Σολωμού που περνάει από την Αγ.. Παρασκευή έχει χωρίσει τα Μεσάγγαλα στα δύο από τον Αύγουστο μήνα λόγω βλάβης ύδρευσης κ ακόμα παραμένει κλειστή, η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παρακείμενα οικόπεδα με την καλή θέληση των ιδιοκτητών .
Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Φώτης Μητσιάκος και ο πρώην πρόεδρος κ. Γιώργος Γελαδάρης, έσπευσαν επιτόπου στο σημείο βλάβης της ΔΕΗ, ενημερώθηκαν από κοντά για της εξελίξεις και ενημέρωναν συχνά τους κατοίκους του οικισμού.
Το έργο των υπαλλήλων της ΔΕΗ ήταν πολύ δύσκολο και ο Σύλλογος τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για τον αγώνα που έκαναν κάτω από δυσμενής συνθήκες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν σταμάτησε το ενδιαφέρον του πρώην προέδρου κ. Γιώργου Γελαδάρη, αφού όλες της ημέρες αυτές βρίσκονταν κοντά στα προβλήματα, ενημέρωνε κ ενθάρρυνε τα άτομα τρίτης ηλικίας που ήθελαν που ιδιαίτερη προσοχή.
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που κράτησαν ανοιχτά τα καταστήματα τους(Ταβέρνα Μητσιάκου, Φούρνος Ζώρα, Σ/Μ Γρηγόρης Σαμαράς, Μανίκας) που πρόσφεραν βοήθεια στους κατοίκους.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ