28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τσίμπησαν βαθμό οι Νέοι της ΕΠΣΤ στην Λάρισα

Με θετικό αποτέλεσμα και ισοπαλία 1-1 στην Χάλκη και με αντίπαλο την ΕΠΣ Λάρισας άρχισε τις υποχρεώσεις της η μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Τρικάλων, στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων.

- Advertisement -

Ματς που είχε δύο όψεις με τους Τρικαλινούς να πατάνε καλύτερα στο α΄μέρος, αλλά το συγκρότημα του Κυριάκου Κυζιρίδη, έβγαλε ψυχή κυρίως στην επανάληψη, πήρε προβάδισμα στο σκορ το οποίο όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει ως το τέλος, αν και είχε τις ευκαιρίες να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη.

Σίγουρα όμως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης μιας και το ταλέντο ξεχειλίζει…

Μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος όπου οι Τρικαλινοί εμφανίστηκαν πιο ζωηροί στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ευκαιρίες με τους Καραγκούνη, Γριζανίτη και Κοντογεώργο με τον τερματοφύλακα Κραβαρίτη να δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Όμως στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα που απείλησε με τη σειρά της με τους Τσαρούχα, Κορτσάρι και Δρόσο, πάτησε… γκάζι στην επανάληψη και έφτασε στο γκολ (1-0) με τον τελευταίο στο 57΄μετά από σέντρα του Φουρίκη.

Η απάντηση των Τρικαλινών ήταν σχεδόν άμεση και στο 65΄ ο Τσιρογιάννης με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα άγγιξε το δεύτερο τέρμα αλλά Μπάγκας, Βλαχάκης και Δραγατσίκης δεν κατάφεραν να χρισθούν σκόρερ.

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρούσης με βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κυζιρίδης):

Κραβαρίτης, Δραγατσίκης, Χλωρός, Γκατζιούρας (91΄Καφανέλης), Μπάγκας, Σούμπασης, Δρόσος (73΄Αναγνώστης), Φουρίκης (79΄Βλαχάκης), Σκουλίδης, Τσαρούχας (61΄Τζιόλας), Κορτσάρι.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χ. Μόρφος):

Βασιλάκος, Τσόγιας, Πλακιάς (58΄λ.τ Μιχαλόπουλος), Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Ξαγάρας, Γριζανίτης (53΄λ.τ Καρακώστας Ε.), Καρακώστας Θ., Κοντογεώργος, Καραγκούνης, Τσιρογιάννης.

Στον άλλο αγώνα του 5ου ομίλου: ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Καρδίτσας 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 3-0 3
2. ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-1 1
3. ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-1 1
4. ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(8/11, 15.00)

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Ηπείρου
Ήττα για τους Παίδες
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η μικτή παίδων της ΕΠΣ Λάρισας μιας και επιβλήθηκε με 2-0 της αντίστοιχης των Τρικάλων, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν δύο γκολ σπατάλησαν… κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Μια ομάδα που έπεισε με την απόδοσή της και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χάλκης…

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Χριστακέας με ωραίο σουτ στο 12΄και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 37΄ο Γιάννης Πετσούλας με εντυπωσιακό βολέ.

Ζησούλης, Παπαθανασίου, Χριστακέας και Δελημήτρος απείλησαν για τη λαρισινή ομάδα ενώ για τους Τρικαλινούς Τσάτσος και Τσιακνάκης ήταν οι πιο επικίνδυνοι.

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Καλαντζής με βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας):

Νατσίδης, Τσιομήτας (63΄Στάμος), Μητάκος, Καραγκιόζης, Παπακωνσταντίνου (63΄Πασσιάς), Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Πετσούλας (55΄Τσιγγάνης), Παπαδάκος (70΄Κατσαμπέλας), Χριστακέας (55΄Δελημήτρος).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χ. Μόρφος):

Βασιλείου, Πολύμερος (73΄Γραμματικός), Νίντος, Παπαδημητρίου, Σκρέτας, Σιμιτσής, Ρουμπιές (60΄Ρούτσι), Τσάτσος (60΄Παπαδογεώργος), Τσιακνάκης (73΄Νταής), Κωστόπουλος.

larisagoal.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ