26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Υπερπαραγωγή με μεγάλη συμμετοχή η 5η Γιορτή Πίτας στη Φαρκαδόνα (βίντεο-70 φωτό μέρος 1ο)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 5η Γιορτή Πίτας που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Φαρκαδόνας την περασμένη Παρασκευή 15-9-2017.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση πήραν μέρος πολλά χορευτικά που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά δρώμενα, κυρίως γύρω από την παρασκευή ψωμιού, πίτας κ.α. Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης, έδωσαν τον καλύτερός τους εαυτό με κατάθεση ψυχής και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον κόσμο.

Παρόν στη εκδήλωση, σύσσωμη η δημοτική αρχή.

Τα χορευτικά που πήραν μέρος στην εκδήλωση ήταν: Του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλας», του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης», του Βλαχόφωνου Πολιτιστικού Συλλόγου Περιφέρειας Φαρκαδόνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού και του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Τα χορευτικά και το γλέντι που ακολούθησε, συνόδεψε η εκλεκτή παραδοσιακή ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου.

Το trikalaola.gr κατέγραψε πολλά στιγμιότυπα από την εκδήλωση, αλλά λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν καταγράψαμε το χορευτικό του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης», το οποίο εικονίζεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο καλός φίλος Θοδωρής Λακιάρας με το ΚΡΗΝΗ LIVE και τον ευχαριστούμε.

Δείτε τώρα το 1ο μέρος με το βίντεο και τις πρώτες 70 φωτογραφίες και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος του βίντεο με άλλες τόσες φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ