14.8 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Υπουργική παρουσία στην τελετή παράδοσης νέου ασθενοφόρου 4Χ4 στο Κ.Υ. Καλαμπάκας (βίντεο-64 φωτό)

Με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης ενός καινούργιου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για την περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Καλαμπάκας.

- Advertisement -

Η τελετή έγινε την περασμένη Τρίτη 20-3-2018 το μεσημέρι, στον χώρο του Κ.Υ. Καλαμπάκας και εκτός από τον Υπουργό, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, οι Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βάσω Αυγέρη, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ.  κ.α.

Το νέο ασθενοφόρο 4Χ4 είναι ένα από τα 143 καινούργια ασθενοφόρα, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με κάλυψη έως και 8 χρόνια για τη συντήρησή τους από το Ίδρυμα.

Παραχωρήθηκε από το ΕΚΑΒ στον τομέα ευθύνης του Κ.Υ. Καλαμπάκας και λόγω της ιδιαιτερότητάς του (4Χ4), θα μπορεί πιο εύκολα να προσεγγίζει δύσκολες περιοχές του ορεινού όγκου του δήμου Καλαμπάκας. Η κα Αυγέρη δήλωσε πως όταν θα παραληφθούν και άλλα νέα ασθενοφόρα, θα γίνει παραχώρηση στη βάση του Κ.Υ. ενός ακόμη οχήματος, το οποίο θα αναγράφει και τη δωρεά από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων, όπου είχε δοθεί δωρεά χρηματικού ποσού για την αγορά νέου ασθενοφόρου.

Ο Υπουργός μετά τον Αγιασμό, ξεναγήθηκε και μίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Ένα από τα αιτήματα, ήταν και η κατασκευή περίφραξης του χώρου.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ